-

Meguiar's Pro Surface Prep 3,78 ltr

På lager

686,25 kr
Varenummer : M12201

Meguiar's M122 Surface Prep gør din bils overflade klar til lakering, klarlak, keramisk laksforsegler eller en coating. Meguiar's M122 Surface Prep fjerner rester og olier for en blød finish og giver de bedste rammer for næste trin. Den sande overflade vil blive afsløret takket være Meguiar's M122 Surface Prep, der giver mulighed for en ultimativ lak inspektion. Meguiar's M122 Surface Prep er silikonefri, få opløsningsmidler og svulmer ikke op og lægger sig ikke som et ekstra lag.

Produktbeskrivelse

Før du går i gang med næste trin som lak korrektion eller coating, er det vigtigt at vide nøjagtigt, hvad du har at gøre med. En ting er hvad en umiddelbar inspektion fortæller, en anden er hvordan en ren overfladen rigtigt ser ud. Meguiar's M122 Surface Prep hjælper med at få den sande lak stand frem.

Meguiar's M122 Surface Prep er designet til at fjerne produkt rester fra polering, poleringsolier, silikoner, polymere og meget andet som ellers ville have gjort, at den efterfølgende forsegler ikke havde bundet sig fast på samme niveau som på en overflsde som er renset med M122 Surface prep. Når disse problemer er taget hånd om, har du en ren overflade, og en ren overflade er der hvor enten et nyt lag lak eller coating binder bedst til overfladen. Med denne rene overflade vil du endelig kunne se, hvordan din overflade ser ud uden hjælp fra andre produkter.

Meguiar's M122 Surface Prep er sikker og nem at bruge. Med brug af vores tilhørende farvekodet og præ-mærket Detailer(M20122) flaske gør påførings processen hurtig og nemt. Formlen, der findes i Meguiar's M122 Surface Prep, er silikonefri og er unikt formuleret, så den ikke svulmer op eller pletter. 

ANVISNING:

  • Før påføring af eventuel coating eller lak, spray M122 Surface Prep Spray på en kølig overflade.
  • Brug et rent, mikrofiber håndklæde til at tørre resterende rester væk, vend håndklædet og tør af med den ubrugte side som sidste step.
  • Gentag spray- og aftørrings processen igen for at forurenende stoffer er helt væk

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?