-

Meguiar's PRO Hybrid Ceramic Sealant 3,78 Ltr

På lager

Varenummer : M2701

M27 PRO Hybrid Ceramic Sealant er en professionel SiO2-baseret selvrensende forsegler, som leverer et fantastisk vandperlende resultat og en grad af glans, der typisk kun opnåes med keramiske coatings. Med masser af innovative features som f.eks. produktets selvnivellering egenskaber. M27 leverer en varig høj beskyttelse på et væld af overflader, herunder klarlakker, folie, PPF, ulakerede overflader -fx. plast/vinyl, og beskytter endda diverse metal overflader. M27 Pro Hybrid Ceramic Sealant, misfarve ikke ulakerede plasttik dele eller stafferinger og via den avancerede selvnivelerende teknoligi, vil rester i kanter, lister samt i emblemer og lignende, automatisk forsvinde inden for kort tid. 

Produktbeskrivelse

Meguiar's M27 Hybrid Ceramic Sealant er en avanceret formel, skræddersyet specielt som en ægte professionel flydende lakforsegler, der tilbyder den bedste Hybrid Ceramic-teknologi der findes.  Denne keramiske lakforsegler, er skabt udfra et ægte Si02-baseret keramisk fundament, hvis avancerede struktur, giver en egenstående holdbarhed og vandperlende effekt, alt imens produkter er ekstremt nemt at anvende. Denne keramiske lakforsegler kan påføres manuelt eller med DA- polermaskine som en helt almindelig lakforsegler, vi anbefaler en Meguiar's finishing pad (sort) da denne er blød nok til ikke at påvirke overfladen negativt under påføringen. Produktet kan  med fordel påføres hele køretøjet i et tyndt lag, inden det fjernes og kan endda anvendes som pleje og forsegling af ulakerede plastdele, da disse ikke misfarves. Ligeledes vil dette produkt ikke sætte sig fast i kanter på klistermærker, folie eller lignendende og vil heller ikke tørre ind i emblemer, kanter eller lister.

Denne helt nye formel blev konstrueret fra bunden og leverede en strålende glans og glathed og kan påføres som et ekstremt holdbart, selvstændig lakforsegler eller påføres over en anden voks, forsegler eller folie for yderligere beskyttelse. 

Det er ikke kun meget let at bruge og tørre af, men det er også sikkert på plastikbeklædning og stafferinger uden at efterlade pletter eller hvide rester.

Påføringsmetode 

  • Hånd, Polermaskine. Anvendelse: Omrystes grundigt inden brug. 
  • For at opnå det bedste resultat, skal du først bruge Meguiar's D1801 Wheel & Paint Iron DECON og Meguiar's Professional Detailing Clay (C2000 / C2100), efterfulgt af mindst ét trin lakrens for at forberede lakken til M27. 
  • Påfør en lille mængde af produktet på puden, og fordel et tyndt, ensartet lag idet, der anvendes overlappende overgange for at sikre en jævn dækning. 
  • Lad produktet hærde i mindst 5-10 minutter, før det fjernes. 
  • Brug rene Meguiar's X2020 Supreme Shine Microfiber-håndklæder til at tørre af med og vend til tør side for afsluttende aftørring. M27 hærder fuldstændigt op på 24 timer

Professionelle tips

  • Brug Meguiar’s M799 PRO Hybrid Ceramic Bead Booster til at bevare M27 og optimere ydelse og holdbarhed.

 


 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?