-

Meguiar's PRO Hybrid Ceramic Sealant 446 ml

På lager

623,75 kr
Varenummer : M2716

M27 PRO Hybrid Ceramic Sealant er en professionel SiO2-baseret selvrensende forsegler, som leverer et fantastisk vandperlende resultat og en grad af glans, der typisk kun opnåes med keramiske coatings. Med masser af innovative features som f.eks. selvnivellering leverer M27 varig høj beskyttelse på et væld af overflader, inklusive beskyttende folie, uden at misfarve trim eller stafferinger

Produktbeskrivelse

Meguiar's M27 Hybrid Ceramic Sealant er en avanceret formel, der er skræddersyet specielt til at levere et professionelt flydende lakforsegler, der tilbyder den bedste Hybrid Ceramic-teknologi, der findes. Med et ægte Si02-fundament er dette keramiske hybrid lakforsegler udviklet til at levere enestående holdbarhed i et ekstremt nemt anvendelige. Det kan påføres manuelt eller med DA poleringsmiddel som en lakforsegler, men det giver længere hærdningstid, inden det aftørres, så det kan påføres hele køretøjet, inden det fjernes. 

Denne helt nye formel blev konstrueret fra bunden og leverede en strålende glans og glathed og kan påføres som et ekstremt holdbart, selvstændig lakforsegler eller påføres over en anden voks, forsegler eller folie for yderligere beskyttelse. 

Det er ikke kun meget let at bruge og tørre af, men det er også sikkert på plastikbeklædning og stafferinger uden at efterlade pletter eller hvide rester.

Påføringsmetode 

  • Hånd, Polermaskine. Anvendelse: Omrystes grundigt inden brug. 
  • For at opnå det bedste resultat, skal du først bruge Meguiar's D1801 Wheel & Paint Iron DECON og Meguiar's Professional Detailing Clay (C2000 / C2100), efterfulgt af mindst ét trin lakrens for at forberede lakken til M27. 
  • Påfør en lille mængde af produktet på puden, og fordel et tyndt, ensartet lag idet, der anvendes overlappende overgange for at sikre en jævn dækning. 
  • Lad produktet hærde i mindst 5-10 minutter, før det fjernes. 
  • Brug rene Meguiar's X2020 Supreme Shine Microfiber-håndklæder til at tørre af med og vend til tør side for afsluttende aftørring. M27 hærder fuldstændigt op på 24 timer

Professionelle tips

  • Brug Meguiar’s M799 PRO Hybrid Ceramic Bead Booster til at bevare M27 og optimere ydelse og holdbarhed. 

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?