-

Meguiar's Ultimate Paste Wax 2021 Edition

På lager

399,00 kr
Varenummer : G210608

Meguiar's Ultimate Paste Wax 2021 Edition


Leveret på et sølvfad, får du hermed den nye og forbedrede udgave af vores Ultimate Paste Wax – bedre end nogensinde før! Meguiar’s Ultimate Paste Wax er en førsteklasses lakbeskyttelse!
Den forbedrede udgave leverer endnu bedre holdbarhed, og en endnu vildere vandafvisende overflade! Derudover er den brugervenlig, da den er enorm nem at arbejde med.  • Den forbedrede formel giver en langt blankere finish, øget beskyttelse og flottere vandperler!

  • Let at påføre – selv i fuld sol!

  • Langvarig beskyttende barriere på lak og en utrolig dybde og glans

  • Fantastisk vandperlendeeffekt

  • Sikker og effektiv på alle blanke lakker og klarlaktyper.


 Produktbeskrivelse

Ikke nok med, at du får en førsteklasses lakbeskyttelse af din lak, så får du altså også lov at arbejde med et produkt der er blødt som smør, og som er nem at aftørre – selv i sollys!

Meguiar’s forbedrede udgave af Ultimate Paste Wax er en syntetisk voksblanding, der giver en maksimal ydeevne, og har fået en langt bedre holdbarhed end før!
Meguiar’s hydrofobiske polymertekonologi øger overfladespændingen; sagt med andre ord, din bil opnår en vandafvisende overflade, der holder længere end nogensinde før!

Som om, at det ikke var nok, så leverer produktet også en uovertruffen dybde i lakken og en utrolig glans!
Premium skumapplikator og mikrofiberhåndklæde inkluderet. Ultimate fås også i flydende voks.

Meguiar’s Ultimate Liqiud Wax & Meguiar’s Ultimate Paste Wax har hver især fået nye, unikke og forbedrede formler, så det er blot et temperamentsspørgsmål, hvad du bedst kan lide at arbejde med.

Anvendelse:

Vi vil til hver en tid anbefale, at du læser under fanen FARE på produktet, inden du påbegynder arbejdet

  1. Sørg for, at du overfladen du arbejder på, er nyvasket og ren.
  2. Påfør produkt på den medfølgende applikatorpad, ved at køre applikatoren rundt i bøtten. På den måde påfører du det jævnt på applikatorpadden.
  3. Kør i overlappende, cirkulerende bevægelser, for at sikre, at du har fordelt produktet jævnt ud på lakken. Sørg for hele tiden at have nok produkt på din applicatorpad
  4. Aftør overskydende produkt med den medfølgende mikrofiberklud.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?