-

Meguiar's Hybrid Paint Coating kit

1.249,00 kr
Varenummer : G210300

Meguiar's Hybrid Paint Coating Kit


LANGVARIG BESKYTTELSE: Avanceret kemi leverer langvarig holdbarhed med kemisk resistens og beskyttelse, der varer over et år.


PRO-BESKYTTELSE: Hybrid polysiloxanformel giver professionel lakbeskyttelse, der er let at anvende.


AVANCERET KEMI: TrueCure tværbindende formelbindinger til sig selv og ´til lakken for at give ekstrem holdbarhed.


EKSTREMT VANDAFVISENDE: Giver lakken en glat overflde som er ekstremt hydrofobisk og selvrensende overflade, som gør det nemmere at vaske og tørre overfladen.


INKLUSIVT KIT: Sættet indeholder 1 Surface Prep(M122), 1 hybrid paintcoating aerosol, 1 premium applikatorpude, og 2 premium mikrofiberhåndklæder.


 

Produktbeskrivelse

Meguiar's Hybrid Paint Coating Kit

LANGVARIG BESKYTTELSE: Avanceret kemi leverer langvarig holdbarhed med kemisk resistens og beskyttelse, der varer over et år.

PRO-BESKYTTELSE: Hybrid polysiloxanformel giver professionel lakbeskyttelse, der er let at anvende.

AVANCERET KEMI: TrueCure tværbindende formelbindinger til sig selv og ´til lakken for at give ekstrem holdbarhed.

EKSTREMT VANDAFVISENDE: Giver lakken en glat overflde som er ekstremt hydrofobisk og selvrensende overflade, som gør det nemmere at vaske og tørre overfladen.

INKLUSIVT KIT: Sættet indeholder 1 Surface Prep(M122), 1 hybrid paintcoating aerosol, 1 premium applikatorpude, og 2 premium mikro

Vores nyeste coating som er baseret på den avanceret og banebrydende polysiloxan teknologi, som er designet med henblik på at danne en ekstremt vandafvisende overflade som endda er "blød" og glat at røre ved, samtidigt med at coatingen kan holde til alle de typer kemi, som man normalt bruger på et køretøj.

Denne coating skabet en overfladespænding så stærk, at der dannes en ekstrem "contact angle" imellem dråbe og overflade, hvilket betyder, at dråben trækker sig op under sig selv, bliver mere til en kugle og de selvrensende egenskaber dannes. Dråben, som nu mere er en kugte, løber af lakken mens den indkapsler skidt og møg. I praksis vil du opleve det somom bilen bliver vasket ren når det regner, i hvert fald i langt større grad en tidligere.

Coatingen vedligeholdes nemt, men vores M799 - Bead booster, eller vores nye G210256 - Hybrid Ceramic Wash & Wax Shampoo som indholder SiO2 partikler, der vil vedligeholde og gendanne overflade spændingen efter behov.

Aldrig har det været nemmere at coate sin bil - endda helt sikkert!

Når bilen er vasket og clayet, så skal den poleres med som minimum en polish a la G19216 - ULTMATE Polish, eller de professionelle versioner M205 eller M210. Vi anbefaler at du benytter en gul polerpad(hårdere lakker) eller sort polerpad(blødere lakker) på en Dual Action polermaskine.

Når lakken er poleret op, skal den afrenses grunding med den medfølgende M122 - Surface Prep, som du sprøjter ud over et område, lader kemien virke i Ca. 30 sekunder hvorefter du grundtigt men samtidigt forsigt tørre produkter af, fx. med en  X2035 - Meguiar's Supreme Shine Mikrofiber klud

Herefter er lakken klar til påføringen af coatingen, enten med et lag, eller med to lag som vil give bedre holdbarhed på behandlingen.

NB: HUSK, at andet lag SKAL pålægges inden for 60 minutter efter aftørring af første lag, lægges det på meget længere tid efter de 60 minutter risikere man at det første lag er hærdet så meget op, at det andet lag ikke kan binde optimalt. Hvis der skal påføres to lag, så anbefaler vi at man gør det efter 30-40 minutter efter aftørringen af første lag, da første lag da vil være hærdet nok til at kunne "modtage" andet lag, men vll stadigt ikke være hærdet så andet lag ikke kan binde optimalt.

Påføringen af coatingen;

  • Ryst coatingen grundigt
  • Sprøjt coating på, den medfølgende even coat microfiber applicator pad, i 3 sekunder i et jævnt lag. Dette gøres for at mætte mikrofiberne, således at man sikre at der ikke er tørre fiber som vil "aftørre" coatingen mens de mættede fiber vil påføre coatingen. Eller sagt med andre ord, så sikre denne priming en jævn ensartet påføring.
  • Start med taget og påfør coatingen i et overlappende bevægelse, først i en nedadgående bevægelse med et par centimeters overlap og derefter glattes coatingen ud med bevægelser fra venstre mod højre, således at coatingen nu er påført i et mønster der minder om et skakbræt. Forsæt til området vedsiden af det påførte og overlap det nye område med et par centimeter af det nye, således at du sikre at der ikke kommer nogle helligdage.
  • Arbejds videre indtil der er gået ca 3-5 minutter - dette afhænger af rum temperatur og luftfugtighed, men jo varmere og jo tørrere et rum, jo kortere tid skal coatingen hærde inden af tørring. Lokalet SKAL være over 15 grader Celcius under påføringen og det samme anbefaler vi under den efterfølgende hærdningsprocess.

Aftørring:

  • På de to medfølgende Supreme Shine Microfiber Towels fjernes vaskeanvisningen, denne rives nemt af. Håndklæderne foldes to gangem således at hvert håndklæde vil have 8 sider som kan benyttes.
  • Med den første klud tørres området af for coating, dette gøres uden at trykke, altså med let hånd  - det betyder intet hvis kluden efterlader en smule af coatingen. Disse rester tages nemt med det andet rene håndklæde.
  • Hvis hele bilen er coated på een gang anbefaler vi at der startes med det område hvorpå coatingen blev påført først, da coatingen vil have hærdet længst på dette område. Aftør som herover beskrevet og gå så videre til næste felt, Så snart håndklædet - som benyttes til første aftørring, begynder at have svært ved at aftørre coatingen, vendes håndklædet blot til en af de ialt 8 sider. Samme gøres med det andet håndklæder, således at det sikres at et hvert område på køretøjet er 100 procent aftørt.

Kontrol:

  • Omend denne coNår hele den coatede overflade er grundigt aftørret anbefaler vi, at overfladen gennemgåes med vores specielle detailing lygte MT103, som nemt viser områder eller plamager som mangler en sidste aftørring.

 

 

 

 

 


Hr. Hansen
WOW, aldrig har min lak føltes SÅ glat og den er EKSTREMT vandafvisende, jeg kan fjerne insekter med en fugtig klud.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?