Mirror Bright - Automobile Shampoo 1,4 ltr.

På lager

249,00 kr
Varenummer : MB0148

Mirror Bright -Automobile Shampoo er formuleret til brug på alle automotive overflader, benyttende kemi der er forfinet over de seneste 120 år, igennem R&D og erfaring. 


Om din bil er fra 1950 eller fra 2020, så er Mirror Bright et sikkert valg til en ordenlig solid shampoo som plejer og holder lakken sund.   • En rig vask & voks af høj kvalitet, der danner grundlaget for produkt serien.

  • Carnauba mælkeformel

  • Bruger dokumenterede ingredienser med den nuværende kemi og teknologi

  • Giver en glat, og voksbehandlet følelse

  • Karakteristisk emballage adskiller den på hylden

  • I butik OG hjemme i garagen

Produktbeskrivelse

Meguiar's nyeste serie Mirror Bright er State of the ark produkter, leveret i et lækkert retro design. Flaskerne er kopier af den type flasker som Meguiar's (eller mirror bright som vi hed den gang) benyttede i starten af 1900-tallet.

Automobile Shampoo fra Mirror Bright serien er en af verdens mest kendte produkter, sammen med resten af Mirror Bright serien, da produkterne har været brugt i årtier.
Profukterne er blevet forbedre undervejs, men i tror og skik til de historiske ingredienser som altid har været populære i Mirror Bright serien.

Mirror Bright Automobile Shampoo er formuleret til brug på alle automotive overflader, benyttende kemi der er forfinet over de seneste 120 år, igennem R&D og erfaring. Vores kraftige Carnauba mælk formel, gør, at du ikke kun vasker og renser, men også men også Vokser og forsegler IMENS du vasker!

Denne shampoo anbefales til de faste regulærer håndvaske, og vi anbefaler at du også benytter Mirror Bright Polishing wax en gang imellem for altid at have den perfekt finish og beskyttelse.