-

Mirror Bright - Automobile Shampoo 1,4 ltr.

På lager

249,00 kr
Varenummer : MB0148

Om din bil er fra 1950 eller fra 2020, så er Mirror Bright et sikkert valg til en ordentlig solid shampoo som plejer og holder lakken sund!
Shampooen kan bruges på alle lakoverflader!  • En rig vask & voks af høj kvalitet, der danner grundlaget for produkt serien

  • Indeholder lukseriøs carnaubavoks

  • Bruger dokumenterede ingredienser med den nuværende kemi og teknologi

  • Giver en glat og voksbehandlet følelse

  • Karakteristisk emballage adskiller den på hylden

  • I butik OG hjemme i garagen

Produktbeskrivelse

Meguiar's serie Mirror Bright er "State Of The Ark"-produkter leveret i et lækkert retro design.
Flaskerne er kopier af den type flasker som Meguiar's (eller Mirror Bright som vi hed den gang) benyttede i starten af 1900-tallet.

Automobile Shampoo fra Mirror Bright serien er en af verdens mest kendte produkter, sammen med resten af Mirror Bright serien, da produkterne har været brugt i årtier.
Produkterne er blevet forbedret undervejs, men i tro og skik til de historiske ingredienser som altid har været populære i Mirror Bright serien.

Mirror Bright Automobile Shampoo er formuleret til brug på alle lakoverflader, med kemi der er forfinet over de seneste 120 år, igennem R&D og erfaring!
Vores kraftige carnaubaformel gør, at du ikke kun vasker og renser, men også men også vokser og forsegler - MENS du vasker!

Denne shampoo anbefales til de faste regelmæssige håndvaske, og vi anbefaler at du også benytter Mirror Bright Polishing Wax en gang imellem ,for altid at have den perfekt finish og beskyttelse.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?