NxT Car Wash Shampoo 1,89 Liter - Ideel til coatede overflader.

På lager

229,00 kr
Varenummer : G12664

Meguiar's Nxt Car Wash 


Dette er vores gode syntetiske polymer-baserede shampoo med avanceret blødgørende kemi, en FANTASTISKkombination! Vores ekspertise inden for Engineered Synthetic Polymers (ESP) har givet os teknologien til at skabe et fuldt syntetisk bilvaskekoncentrat, der løsner og emulgerer selv det hårdeste snavs og vejskidt, mens syntetiske "smøremidler" får skidtet til at glide væk fra overfladen uden at ødelægge finishen. Konstrueret vandblødgøringsmiddel hjælper med at reducere aflejringer af hårdt vand/lkalk og efterlader en pletfri finish! Shampooens sæber og skum løsner og fjerner hurtigt og sikker skidt og snavs fra lakken, uden at angribe din laks beskyttende lag, uanset om den er beskyttel med alm. vokse, forseglere eller de mere hårdføre coatings.  • Denne shampoo er en polymerbaseret shampoo, fuldsyntetisk og yderst koncentreret, hvilket gør den effektiv samtidig med, at den er billig i brug.

  • Meguiar's Nxt Car Wash er pH-neutralt og biologisk nedbrydelig, hvorfor shampooen efter kort tid er helt uskadelig for naturen - Vask derfor bil med god samvittighed!.

  • Denne shampoo er aggresiv over for skidt og snavs, men skånsom overfor alle bilens dele, uanset om de er lakerede eller ej, af gummi eller plast, eller om der er lavet af rå poleret aluminium.

  • Velegnet til vask af Coatede overflader? JA! Da denne shampoo IKKE indenholder hverken voks eller forsegler, er den velegnet som shampoo til brug på biler biler, som har fået deres lak behandlet med en keramisk coating som fx. Meguiar's Deep Crystal Ultra Paint Coating M688, da den af samme årsag ikke efterlader en hinde af voks eller forsegler oven på den coatede overflade. 


Ved meget beskidte biler, anbefales det at forvaske og skumvaske inden almindelig vask, du kan læse en udførlig guide længere nede på siden.
 


 


 

Produktbeskrivelse

Meguiar's Nxt Car Wash  - Voksfri Shampoo

Syntetisk shampoo polymerbaseret formel, tænger ind og løsner skidtet UDEN at skade lakforsegling, voks eller coating. Ideel til brug sammen med NXT Tech Wax forseglede lakker, eller til at vaske og rengøre din keramiske lakforsegling & keramiske coating, da den ikke efterlader hverken voks, forsegler eller andre former for kemi. Den coatede overflade bliver ren og klar til at blive videre plejet, uden at din shampoo har modarbejdet det videre forløb. Meguiar's NxT Car Wash Shampoo er et koncentrat, som giver et lavt forbrug pr vask, hvorved denne shampoo er yderst rimelig i pris pr vask. Shampooen er velduftende, pH-neutral og naturligvis biologisk nedbrydelig, så du kan vaske bil med god samvittighed.

ANVENDELSE:

For bedste resultat anvendes produktet på en kølig overflade og ikke i direkte solskin. Skyl overfladen med vand, forvask efter behov, længere nede kan du læse vores detaljerede guide til en effektiv og ikke mindst skånsom forvask.

Tilsæt ca 30 ml - eller 4 hættefulde for hver 4 liter vand, i en Meguiar's 18,9 Liters spand, brug evt. en ekstra til rent varmt vand, som du kan skylle vaskehandsken i, efterhånden som den bliver beskidt.

Påføres overfladen med en vaskehandske som f.eks Meguiar’s Mikrofiber vaskehandske - X3002, start på taget og arbejd dig ned og rundt om bilen, husk at skylle din vaske handske i spanden med det rene skyllevand, inden du påføre ny shampoo til lakken, fra spanden med den opblandede shampoo. Skyld efter med rigeligt vand. Start fra toppen af bilen. For bedste resultat aftørres evt. overskydende vand med en Meguiar’s Water Magnet™ - X2000 eller en af vores nyere tykke Meguiar's Supreme Drying Towel , som har samme størreæse som en Water Magnet, men tilgengæld er betydeligt tykkere og via de længere mikrofiber, kan indenholde betydeligf mere vand. Ideelt til at trække over et tag på en bil, eller over en fronthjelm. 

Herefter kan du friske din lak op med en af vores quick wax produkter, eller vores Quick detailer produkter og et ren tør mikrofiber håndklæde, som fx. en Meguiar's Supreme Shine MicroFiber Towel (3stk Pak) 


  

Hvordan forvasker man sin bil?

Vaskeprocessen af en bil kan naturligvis variere fra person til person og bør justeres alt efter hvor beskidt bilen er, samt afhængigt af hvilket udstyr der er til rådighed.

Før bilen kan håndvaskes med shampoo bør alt fastsiddende skidt så vidt muligt løsnes, da dette ellers kan skabe småridser/swirls i din laks overflade.

Fastsiddende insekter på front, rude og sidespejle påføres nedefra og op, med Meguiar’s Heavy Duty Bug & Tar Remover. Da produktet skal virker 2-5 minutter, kan du forsætte med at ordne dine fælge. Produktet fjerner ikke Meguiar’s forseglere, såfremt disse ikke lige er blevet påført, eller sagt med andre ord, så skal produkterne på lakken være hærdet i mindst 24 timer, før de udsættes for Meguiar’s Heavy Duty Bug & Tar Remover.

Dine afkølede tørre fælge påføres nedefra og op, med et tyndt lag af Meguiar’s ULTIMATE All Wheel Cleaner, dette produkt skal ligeledes virke i 2-5 minutter afhængigt af, hvor beskidte dine fælge er. Brug eventuelt en af vores fælgbørster sammen med produktet for bedre at løsne skidtet, vi har flere forskellige fælgbørster, som fx Meguiar’s Supreme Wheel Brush -Small. Produktet er Ph-balanceret så vil ikke skade dine fælge og bremsesystem.

Har du fx grønne alger og skidt i dine lister, eller har du fastsiddende snavs i din grill, udstødning eller andre steder hvor du måske ikke har lyst til at din vaskehandske kan eller skal komme ind, så kan du sprøjte Meguiar’s Heavy Duty Multi Purpose Cleaner på de steder du vil rense, og efter 15-30 sekunders virketid, påvirke områderne med en Meguiar’s Dash & Trim Detailing Interior Brush, hvis hårdhed du kan justere via længden af hårerne.

Mens produkterne virker og løsner det fastsiddende skidt fra din lak og fælge, kan du med fordel gøre klar til at påføre et lag af vores Meguiar’s ULTIMATE Snow Foam, forudsat at du har en højtryksrenser og vores Meguiar’s Snow Foam Cannon Kit.

Sprøjt et tyndt lag skum ud over hele bilen, start med siderne, nedefra og op, og bevæg dig fra den ene side om til den anden side, men ved at gå forbi bagenden, på den måde får fronten skummet på til sidste, hvilket kan være en fordel, da skummet aktivt vil trække insektfjernerens væk fra lakken. Slutteligt sprøjtes et lag skim på fælge og dæk.

Nu er bilen komplet dækket og herefter lader du skummet virke i 2-8 minutter igen afhængigt af, hvor beskidt din bil er.

Efter de 2-8 minutter, er skummet klar til at blive skyllet af, her starter du nedefra og op, så kemien i skummet får lov til at virke bedst muligt. Når du grundigt har skyllet hele bilen fri for skum og løsnet snavs, skyller du den endnu engang, men denne gang oppe fra og ned, for at fjerne de sidste løsnede partikler.

Nu er du klar til endelig at vaske din bil med Two Bucket Methode systemet, altså en spand med rent vand og en med din fortrukne Meguiar’s shampoo.