-

Ultimate Wash & Wax Shampoo 1,42 Liter

På lager

239,00 kr
Varenummer : G17748

Meguiar’s Wash & Wax giver en legendarisk voksbeskyttelse - mens du vasker!
Dette er en af vores top 3 bedstformulerede shampoos nogensinde!   • Hybridbaseret carnauba/polymer voksbeskyttelse 

  • Efterlader en dyb, glansfuld og nyvokset overflade

  • Fascinerende aktivt skum, som løfter skidt og snavs fra lakken 

  • Forbedrer beskyttelse, glans og dybde i ét simpelt trin 

 

Produktbeskrivelse

Wash & Wax efterlader en dyb, glansfuld, nyvokset overflade - mens du vasker!

De traditionelle "Wash & Wax" produkter er typisk ikke specielt gode til at bibeholde glans og beskytte lakken - eller viderebygge på den voks, som er på bilen. Men det hører nu fortiden til!
Vores nye hybrid formular, baseret på vores højkvalitets carnauba og syntetiske polymer vokse, giver nu ultimativ beskyttelse og glans! Og skummet? Det er det ultimative!
Ultimate Wash & Wax er den perfekte måde at vaske din bils lak, og skabe et skinnende blankt resultat med utrolig dybde.
Produktet virker med alle Meguiar´s andre vaske og voks produkter samt forstærker og plejer deres hver især unikke egenskab

Anvendelse:

1. For bedste resultat, anvendes produktet på en kølig overflade - arbejd helst i skygge.
2. Skyl overfladen med vand. Forvask bilen alt efter behov - længere nede på denne side, kan du læse vores detaljerede guide til en effektiv ridsefri forvask
3. Tilsæt ca 30 ml - eller  hættefulde for hver 4 liter vand, i en Meguiar's 18,9 Liters spand. Brug evt. en ekstra  spand til rent varmt vand, som du kan skylle vaskehandsken i, efterhånden som den bliver beskidt.
4. Påføres på  overfladen med en vaskehandske som f.eks Meguiar’s Mikrofiber vaskehandske X3002 
- Start på taget og arbejd dig ned og rundt om bilen. Husk at skylle din vaske handske i spanden med det rene skyllevand, inden du påfører ny shampoo til lakken, fra spanden med den opblandede shampoo.
Skyld efter med rigeligt vand. Start fra toppen af bilen.
For bedste resultat aftørres evt. overskydende vand med en Meguiar’s Water Magnet™ X2000 for at modvirke pletter og skjolde.

Herefter kan du friske din lak op med en af vores ULTIMATE Quick Wax, eller vores ULTIMATE Quick detailer og et ren tør mikrofiber håndklæde


Hvordan forvasker min sin bil?

Vaskeprocessen af en bil kan naturligvis variere fra person til person, og bør justeres alt efter hvor beskidt bilen er, samt afhængigt af hvilket udstyr der er til rådighed.

Før bilen kan håndvaskes med shampoo bør alt fastsiddende skidt så vidt muligt løsnes, da dette ellers kan skabe småridser/swirls i din laksoverflade.

Fastsiddende insekter på front, rude og sidespejle påføres nedefra og op, med Meguiar’s Heavy Duty Bug & Tar Remover. Da produktet skal virker 2-5 minutter, kan du forsætte med at ordne dine fælge. Produktet fjerner ikke Meguiar’s forseglere, såfremt disse ikke lige er blevet påført, eller sagt med andre ord, så skal produkterne på lakken være hærdet i mindst 24 timer, før de udsættes for Meguiar’s Heavy Duty Bug & Tar Remover.

Dine afkølede tørre fælge påføres nedefra og op, med et tyndt lag af Meguiar’s ULTIMATE All Wheel Cleaner, dette produkt skal ligeledes virke i 2-5 minutter afhængigt af, hvor beskidte dine fælge er. Brug eventuelt en af vores fælgbørster sammen med produktet for bedre at løsne skidtet, vi har flere forskellige fælgbørster, som fx Meguiar’s Supreme Wheel Brush -Small. Produktet er Ph-balanceret så vil ikke skade dine fælge og bremsesystem.

Har du fx grønne alger og skidt i dine lister, eller har du fastsiddende snavs i din grill, udstødning eller andre steder hvor du måske ikke har lyst til at din vaskehandske kan eller skal komme ind, så kan du sprøjte Meguiar’s Heavy Duty Multi Purpose Cleaner på de steder du vil rense, og efter 15-30 sekunders virketid, påvirke områderne med en Meguiar’s Dash & Trim Detailing Interior Brush, hvis hårdhed du kan justere via længden af hårerne.

Mens produkterne virker og løsner det fastsiddende skidt fra din lak og fælge, kan du med fordel gøre klar til at påføre et lag af vores Meguiar’s ULTIMATE Snow Foam, forudsat at du har en højtryksrenser og vores Meguiar’s Snow Foam Cannon Kit.

Sprøjt et tyndt lag skum ud over hele bilen, start med siderne, nedefra og op, og bevæg dig fra den ene side om til den anden side, men ved at gå forbi bagenden, på den måde får fronten skummet på til sidste, hvilket kan være en fordel, da skummet aktivt vil trække insektfjernerens væk fra lakken. Slutteligt sprøjtes et lag skim på fælge og dæk.

Nu er bilen komplet dækket og herefter lader du skummet virke i 2-8 minutter igen afhængigt af, hvor beskidt din bil er.

Efter de 2-8 minutter, er skummet klar til at blive skyllet af, her starter du nedefra og op, så kemien i skummet får lov til at virke bedst muligt. Når du grundigt har skyllet hele bilen fri for skum og løsnet snavs, skyller du den endnu engang, men denne gang oppe fra og ned, for at fjerne de sidste løsnede partikler.

Nu er du klar til endelig at vaske din bil med Two Bucket Methode systemet, altså en spand med rent vand og en med din fortrukne Meguiar’s shampoo. 


Vil du lære mere om hvordan du bedst vasker din bil med to vaskespande? Så se med her:

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?