-

Gold Class Shampoo

Ikke på lager

99,00 kr
Varenummer : G7116

Gold Class  Car Wash Shampoo & Conditioner er et righoldigt luksusprodukt, som er designet til vask og lak behandling i én arbejdsgang.
Den banebrydende sammensætning vasker nænsom snavs og urenheder væk - helt uden at skade tidligere påført vokslag.  • På verdensplan en af vores mest solgte shampoos

  • Fjerner effektivt skidt, trafikstøv, ætsende nedfald m.m.

  • pH-neutralt og biologisk nedbrydeligt - ikke skadende for miljøet

  • Kan anvendes i skumlanse


Produktbeskrivelse

En af vores bedstsolgte shampoos som er elsket af bilentusiaster og profesionelle over hele verden! 
Denne shampoo sætter nye standarder for bilpleje og vedligehold!

Meguiar's Gold Class Car Wash fjerner nemt og effektivt skidt, vejstøv, fugleklatter m.m. men helt uden at beskadige tidligere påført vokslag.
Derudover kan den bruges på alle forseglere, voks og coatings.


Du kan både bruge shampooen i vaskespand - her vil du opleve en helt fantastisk tyk og klæbrig skum, men du kan også sagtens fortynde den i skumlanseren 1:5 som en god og effektiv forvask!
Voksen i shampooen vil hjælpe vandet med hurtigere at rende af under afspulning og vil lette aftørringstiden!

Anvendelse

For bedste resultat anvendes produktet på en kølig overflade og ikke i direkte solskin.
Skyl overfladen med vand.
Forvask bilen efter behov, længere nede kan du læse vores detaljerede guide til en effektiv forvask.

Tilsæt ca 30 ml - eller 4 hættefulde for hver 4 liter vand, i en Meguiar's 18,9 Liters spand.
Brug evt. en ekstra til rent varmt vand, som du kan skylle vaskehandsken i, efterhånden som den bliver beskidt.

Påføres på overfladen med en vaskehandske som f.eks Meguiar’s Mikrofiber vaskehandske.
Start på taget og arbejd dig ned og rundt om bilen - husk at skylle din vaske handske i spanden med det rene skyllevand, inden du påfører ny shampoo til lakken, fra spanden med den opblandede shampoo.
Skyl efter med rigeligt vand. Start fra toppen af bilen. For bedste resultat aftørres evt. overskydende vand med et Meguiar's Finishing Towel.

Herefter kan du friske din lak op med en af vores QuikWax produkter, eller vores Quik Detailer produkter og et rent, tørt Supreme Shine mikrofiberhåndklæde

Hvordan forvasker min sin bil?

Vaskeprocessen af en bil kan naturligvis variere fra person til person, og bør justeres alt efter hvor beskidt bilen er, samt afhængigt af hvilket udstyr der er til rådighed.

Før bilen kan håndvaskes med shampoo bør alt fastsiddende skidt så vidt muligt løsnes, da dette ellers kan skabe småridser/swirls i din laksoverflade.

Fastsiddende insekter på front, rude og sidespejle påføres nedefra og op, med Meguiar’s Heavy Duty Bug & Tar Remover. Da produktet skal virker 2-5 minutter, kan du forsætte med at ordne dine fælge. Produktet fjerner ikke Meguiar’s forseglere, såfremt disse ikke lige er blevet påført, eller sagt med andre ord, så skal produkterne på lakken være hærdet i mindst 24 timer, før de udsættes for Meguiar’s Heavy Duty Bug & Tar Remover.

Dine afkølede tørre fælge påføres nedefra og op, med et tyndt lag af Meguiar’s ULTIMATE All Wheel Cleaner, dette produkt skal ligeledes virke i 2-5 minutter afhængigt af, hvor beskidte dine fælge er. Brug eventuelt en af vores fælgbørster sammen med produktet for bedre at løsne skidtet, vi har flere forskellige fælgbørster, som fx Meguiar’s Supreme Wheel Brush -Small. Produktet er Ph-balanceret så vil ikke skade dine fælge og bremsesystem.

Har du fx grønne alger og skidt i dine lister, eller har du fastsiddende snavs i din grill, udstødning eller andre steder hvor du måske ikke har lyst til at din vaskehandske kan eller skal komme ind, så kan du sprøjte Meguiar’s Heavy Duty Multi Purpose Cleaner på de steder du vil rense, og efter 15-30 sekunders virketid, påvirke områderne med en Meguiar’s Dash & Trim Detailing Interior Brush, hvis hårdhed du kan justere via længden af hårerne.

Mens produkterne virker og løsner det fastsiddende skidt fra din lak og fælge, kan du med fordel gøre klar til at påføre et lag af vores Meguiar’s ULTIMATE Snow Foam, forudsat at du har en højtryksrenser og vores Meguiar’s Snow Foam Cannon Kit.

Sprøjt et tyndt lag skum ud over hele bilen, start med siderne, nedefra og op, og bevæg dig fra den ene side om til den anden side, men ved at gå forbi bagenden, på den måde får fronten skummet på til sidste, hvilket kan være en fordel, da skummet aktivt vil trække insektfjernerens væk fra lakken. Slutteligt sprøjtes et lag skim på fælge og dæk.

Nu er bilen komplet dækket og herefter lader du skummet virke i 2-8 minutter igen afhængigt af, hvor beskidt din bil er.

Efter de 2-8 minutter, er skummet klar til at blive skyllet af, her starter du nedefra og op, så kemien i skummet får lov til at virke bedst muligt. Når du grundigt har skyllet hele bilen fri for skum og løsnet snavs, skyller du den endnu engang, men denne gang oppe fra og ned, for at fjerne de sidste løsnede partikler.

Nu er du klar til endelig at vaske din bil med Two Bucket Methode systemet, altså en spand med rent vand og en med din fortrukne Meguiar’s shampoo.

 


Vil du lære mere om hvordan du bedst vasker din bil med to vaskespande? Så se med her:

watch?v=XvIe-83jMCM

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?