Soft Wash Gel

På lager

89,00 kr
Varenummer : A2516

Super lækker, tyk og koncentreret. Denne gennemtænkte formular blander de bedste plejeprodukter med lækker visuel glansforstærker til at øge glansen i lakkens finish. Den er formuleret og PH-balanceret så den ikke fjerner voksbeskyttelsen/lakkonsveringen på din bil. Brug Soft Wash Gel sammen med mikrofiber handsken fra Meguiar´s for optimal beskyttelse under vask, og for det absolut bedste resultat.

Produktbeskrivelse

SOFT WASH GEL

Super kraftig formular. Opfrisker lakkens udseende sikkert og effektivt!
 

Meguiar’s® Soft Wash Gel kombinerer skummende vaskemidler og optisk rens til sikkert at fjerne snavs, fuglelort og andet skidt, samtidig med at det fremhæver lakkens glans og skinnende overflade.

 

Den pH balancerede sammensætning er garanteret sikker selv ved hyppig vask. Fjerner ikke det beskyttende vokslag som andre typer vaskemidler.

 

ANVENDELSE: For bedste resultat anvendes produktet på en afkølet overflade og i skyggen. Skyl bilen med vand og hæld ca. 1-4 hættefulde af produktet i en spand med ca. 3,5 liter vand. Brug en vaskehandske som f.eks Meguiar´s Gold Class Ultra Plush Wass Mitt. Skyl grundigt efter med rent vand. Skyl ovenfra og ned. Aftør straks bilen med Meguiar’s Gold Class Water MagnetTM eller et Super SuedeTM Håndklæde.