-

Meguiar's PRO Hybrid Bead Booster 3,78Ltr

På lager

1.373,75 kr
Varenummer : M79901

Forøget glans & beskyttelse: M799 er både en stærk spray-og-tør af SiO2 forsegler og et fremragende middel til vedligeholdelse af din lak. I den originale ufortyndede opløsning, sprøjtes produktet 2-4 gange med aftrækkeren på et sammenfoldet X2020 Supreme Shine Microfiberhåndklæde og overfladen tørres ind til den er næsten er tør. Vend håndklædet til en ren side for den afsluttende aftørring.


Forbedret finish: Til fjernelseaf støv, fingeraftryk, fugleklatter og andre lette forureninger fortyndes produktet 1:3(1 delvand, 3 dele M799). Det giver en maksimal glathed, samtidig med at du opnår en betragtelig beskyttelse. I tilfælde af striber, sprøjtes produktet direkte på håndklædet fordenafsluttende aftørring.


Smørremiddel tilbrug med claybar: Fortyndet 1:3, er M799 et meget glat smøremiddel, der fungerer med både traditionel C2000/C2100 Professional Clay og syntetiskler. Spray rigelig mængde produkt på overfladen og direkte på ler materialet. Tilføj produkt efter behov for smøring. Tør af efter hvert område


Tørrehjælp: For maksimal glathed, brugopløsningen 1:3. Spray M799 direkte på det våde panel og fortsæt med at tørre panelet tørt med et mikrofiber håndklæde. Undgå brug direkte på glas, da der kan forekomme striber.

Produktbeskrivelse

Meguiar's M799 Pro Ceramic Bead Booster er en ekstremt alsidig pro-grade formel, der kan bruges på flere forskellige måder, herunder: som en top coat, aftørring, på en spray som smøremiddel til claying.

M799 Pro Ceramic Bead Booster funktion er at fungere som en vedligeholdelsesspray som topcoat og forbedring af Meguiar's M788 Ceramic Paint Coating for at fremkalde den maksimale glathed og ekstreme hydrofobiske egenskaber.

Brug M799 i fuld styrke som et selvstændigt forsegler eller som et vedligeholdelsesprodukt over M788 (eller en anden keramisk coating).

Fortynd 1 del vand til 3 dele M799 til brug som smøremiddel til claying, tørringshjælp eller som en stærk detailer, der endda kan bruges i solen. Uanset hvordan du bruger det, forvent at få fremragende holdbarhed, mørke, glans og glathed i en brugervenlig spray.