-

Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner 24 Oz (709 ml) - Måske verdens bedste glasrens?

På lager

129,00 kr
Varenummer : G8224

 


Meguiar’s® Perfect Clarity Glass Cleaner er udviklet i samarbejde med profesionelle fagfolk for at opnå den hurtigste og mest effektive spejl- og ruderens.
Denne unikke formular fordeles og aftørres nemt, hurtigt og de overlegent rensende egenskaber klarer selv de mest snavsede ruder og spejle!  • Fjerner nemt skjolder, trafikfilm, tobaksbelægning, fugleklatter og insektrester

  • Anti-Hazing formular giver stribefrit klart resultat, der holder i lang tid

  • Indholder hverken ammoniak eller sprit

  • Sikkert at bruge på ALLE typer glas

  • Sikkert i brug på tonede bilruder

  • Produktet misfarver ikke læder og pletter ikke instrumentbord


NB: Denne glasrens er sikker i brug og ideel at benytte, på ruder som er coated med vores avancerede hydrofobiske glascoating! 
Produktbeskrivelse

Meguiar's Glass Cleaner leverer et profesionelt stribefrit resultat!
Det er ikke længere et kedeligt eller uoverskueligt job at skulle pudse vinduer eller spejle, da dette produkt, i samarbejde med vores Glass Towel, gør det nemt at skabe krystalklare resultater!
Den sikre og effektive glas (og spejl)rens fjerner nemt tobaksbelægning, insektrester, fugleklatter m.m. og derudover er den sikker at bruge på alle tonede ruder!

 

Anvendelse:

Ryst produktet grundigt. Arbejd på en kølig overflade for det bedste resultat.
1. Sprøjt Meguiar’s® Perfect Clarity Glass Cleaner direkte på glasset i et ensartet tyndt lag. Eventuelt op flere ruder af gangen, på et mindre område ad gangen.
2. Brug vores Glass Towel og fordel da produktet ud over hele ruden, for at løsne snavs og skidt.
3. Vend til en ren og tør side af kluden for at tørre efter, indtil overfladen er tør.

Pro Tip: Ved udvendig rengøring arbejd fra toppen og ned, og ved indvendig fra højre mod venstre. Ved afkølede ruder kan du med fordel sprøjte produktet ud over ALLE ruderne på en gang.
Fordel så produktet på alle ruderne, således at du er kommet helt ud i alle hjørnerne - du skal ikke pudse dem helt tørre - kun fordele produktet og sikre dig, at produkter er blevet fordelt over alt på ruderne.
Nu vil du se, at når du er gået rundt om bilen for at tørre og du så kommer tilbage til den første rude som du startede med, da vil produket NÆSTEN være helt væk og med en tør side af kluden, aftørre du de sidste produktrester som der er tilbage. Denne teknik vil sikre, - når du har lært helt at mestre den, at dine ruder NÆSTEN pudser sig selv, men i hvertfald uden ret meget arbejde og HELT uden striber.
Denne teknik virker naturligvis også sammen med vores professionelle glasrens, som du bør overveje hvis du bruger meget glasrens.
Den professionelle ruderens kommer nemlig som et koncentrat, hvor de 3,78 Liter - som Meguiar's. D12001 - Glass Cleaner Concentrate kommer i, bliver til fantastiske 41,58 liter, såfremt du opblander produktet korrekt (1-10), Grundet den store mængde, så koster D12001 - ruderensen kun 8,39 DKK + moms pr Liter færdigblandet produkt!

NB: Bør ikke anvendes direkte på klar plastik, lakerede overflader, eller på LCD display skærme.  Sprøjt istedet produktet direkte ned i fx. en foldet Meguiar's, X190301 - Perfect Clarity Glass Towel og aftør så forsigtigt, de førnævnte overflader.

Vil du lære mere om hele vores Perfect Clarity Glass -serie, så er det værd at se filmene herunder:


Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?