-

Perfect Clarity Glass Towel

Ikke på lager

Specialpris 79,00 kr
Pris: Før 99,00 kr
Varenummer : X190301

Vi hader det allesammen, at ordne glas og ruder.


Men med Meguiar's Perfect Clarity rude rens, har det i årevis været en leg.


Nu er det endnu nemmere, for det nye Meguiar's Perfect Clarity Glass Towel sammen med Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner, går det endnu nemmre og som altid helt uden striber.


Dette specielfremstillet håndklæde har meget høj pealing effekt, hvilket er det som "TRÆKKER(pealer) skidt og produkt af ruderne, men samtidigt kan dette håndklæde indholde en del væske, hvorved et til to håndklæder er nok til en almindelig personbil.


 
  

Produktbeskrivelse

Meguiar's Microfiber Håndklæde
Meguiar's Perfect Clarity Glass Håndklæde anbefales stærkt, hvis du vil opnå et stribefrit resultat, når du rengør glas. Perfect Clarity Glass Håndklæde er en luksuriøs mikrofiber med en speciel fiberstruktur for stribefri resultater. Derudover er dette specielle glashåndklæde fnugfrit. Perfekt i brug med Perfect Glarity Glass Cleaner til straks at opsamle støv og stædig snavs!

Hvordan bruger jeg Perfect Clarity Glass Towel?
Fjern først overskydende fugt med en tør klud. Spray Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner på vinduet og brug håndklædets specielle fiberstruktur til hurtigt og nemt at tørre snavs og filmstriber væk.

For at få det hurtigste resultat, anbefales at bruge 2 styk Perfect Clarity Glass Towel, først bruger man det ene til at tage ruderne imens der er meget produkt på ruderne, efterfølgende andvendes det andet Perfect Clarity Glass Towel til at tøre ruderne helt tøre. 

Er mikrofiberhåndklædet vaskbart?
Over tid bliver håndklædets mikrofibre snavsede. Derfor anbefaler vi at vaske mikrofiberhåndklædet efter brug. Meguiar's mikrofiberhåndklæde kan maskinvaskes ved 30 grader uden skyllemiddel.

Meguiar's Perfect Clarity Glass Håndklæde

  • For en stribefri finish
  • Speciel fiberstruktur
  • Fnugfri
  • 41 cm x 41 cm

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?