-

Supreme Shine Mikrofibre

På lager

99,00 kr
Varenummer : X2010

Meguiar's Supreme Shine Microfibre er en utrolig lækkert mikrofiber klud til hvirvelfri og spejl-lignende resultater.


De tykke, dybe dobbelt-sidet mikrofiber lag suger dobbelt så meget som de traditionelle klude og leverer hurtigere aftøring med mindre gentagelser. Dette er din perfekte kompagnon til at fjerne poleringsmiddel, voks og spray detailers, og leverer perfekt resultat på både lak, glas, plastik og chrom.

Produktbeskrivelse

Aftør din bil til en fantastisk glans med Meguiars Supreme Shine Microfiber Håndklæde! Dette håndklæde er en del af den næste generation af mikrofiber. Det er blødt og absorberende og efterlader ikke spor af voks eller polske rester på din bil!

Supreme Shine Microfiber Håndklæde er blot endnu et eksempel på, hvordan Meguiars tilpasser sig en stadigt skiftende industri med nyere og bedre bilplejeprodukter.

Supreme Shine Microfiber Håndklæde er lavet med den dybe dobbelt-sidet mikrofiber, tørrer voks væk, mens den giver en glat, spejllignende glans. Stoffet er forvasket inden det forlader fabrikken for at give det maksimale absorberingsevne lige ud af pakken. De tørstige fibre kan absorbere tre gange mere vand, da et frottéhåndklæde(Normalt håndklæde) og mikrofiber også er blødere!

Håndklædet måler 40,5 x 61 centimeter - perfekt til polering af køretøjer i enhver størrelse.

For at passe dit Supreme Shine-håndklæde skal du vaske det med normalt vaskemiddel. Undgå at bruge blegemiddel eller skyllemiddel på dette eller ethvert mikrofiberhåndklæde. Tørretumbler på svag varme.

Ved fornuftig vedligeholdelse holder et Supreme Shine Microfiber Håndklæde i årevis

Fåes også som i en 3er pakke

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?