Perfect Clarity Glass Sealant

På lager

149,00 kr
Varenummer : G8504

Meguiar's Glass Sealant forsegler til glas, hvor der i udviklingsarbejdet er lagt vægt på at produktet skal være nemt at benytte, ikke have skadelige egenskaber for fx vinduesviskere deslige og selvfølgelig have ekstrem lang holdbarhed.


Produktet giver en speciel belægning på rudens overflade så vandet meget nemt forvises fra ruden og på den måde giver bedre udsyn.


Der anbefales at give to lag for at være sikker på, at man har dækket hele ruden.

Bemærk venligst når du benytter dette produkt er det vigtigt ruden er helt rent, til klargøring af ruden anbefaler vi Meguiar's Glass Polishing Compund som kan findes herunder som anbefelet tilbehør. Brug Meguiar's Glass Cleaner (G8224) for sikker renføring af den behandlede rude.


 


- Forsegler til glas ruder. Giv gerne to lag for lang holdbarhed. 


- Langtidsholdbar Polymerbaseret formel, der får vandet til at løbe af glasoverflader.


- Skaber en usynlig hinde over glasset der skyer vand. Gør olie og snavs lettere at fjerne. Avanceret hydrofobisk formel sikrer maksimal afvisning af vand.  


- Forbedrer markant kørsel i f.eks. regnvejr.


  

Produktbeskrivelse

For det bedste resultat:

 

Tilfør på en ren kold overflade i skygge. 

 

1) Rengør vinduet grundigt før påføring (benyt Meguiar's Perfect Clarity Glass Polishing Compound) for at fjerne fastsiddende snavs. Efterfølges med Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner for at fjerne eventuelle produktrester. 

2) Påfør glasforsegling til den grå påføringssvamp (inkluderet) eller et mikrofiber håndklæde og påfør til glasset med overlappende bevægelser, for at sikre jævnt dækkende lag. Færdiggør en sektion af glasset af gangen indtil hele glasset er blevet behandlet. 

3) Tillad produktet at tørre 5-10 minuttter

Note: Ved høj fugtighed kræves der en længere tørretid (15-30 minutter) 

4) Forstøv noget vand på et mikrofiberhåndklæde og tør det overskydende Glasforsegler fra overfladen

5) For at sikre en ensartet dækning påfør da et yderligere lag af glasforsegleren som aftørres straks efter påføring. Rør ikke overfladen i mindst én time mens produktet hærder. 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?