-

Supreme Shine Mikrofibre (3er pak)

På lager

229,00 kr
Varenummer : X2020

Meguiar's Supreme Shine Microfibre er en utrolig lækker mikrofiberklud, der giver et hvirvelfri og spejllignende resultat!


De tykke, dobbeltsidet mikrofiberlag suger dobbelt så meget som de traditionelle klude, og leverer hurtigere aftørring, mén med mindre gentagelser!
Dette er din perfekte kompagnon til at fjerne poleringsmiddel, voks samt andre produktrester.
Mikrofiberkluden leverer et perfekt resultat på både lak, glas, plastik og chrom.  • Kan absorbere 3 gange mere vand, end et normalt håndklæde

  • Hurtigere aftørring med færre gentagelser

  • Efterlader ikke spor af voks eller polermiddel

  • Spejllignende glans – eller måske endda next level; krystallignende!

  • Holder i flere år, ved brug af korrekt vaskeanvisning*

Produktbeskrivelse

 

Aftør din bil til en fantastisk glans med Meguiars Supreme Shine Microfiber håndklæde!
Dette håndklæde er en del af den næste generation af mikrofibre - det er blødt, absorberende og efterlader ikke spor af voks eller polerrester på din bil!

Supreme Shine Microfiber håndklæde er blot endnu et eksempel på, hvordan Meguiar’s tilpasser sig en stadig skiftende industri med nyere og bedre bilplejeprodukter.

Supreme Shine Microfiber håndklæde er lavet med den dybe dobbeltsidet mikrofiber, der kan tørre voks væk, mens den giver en glat, spejllignende glans. Stoffet er forvasket inden det forlader fabrikken, for at give det maksimale absorberingsevne lige ud af pakken.
De tørstige fibre kan absorbere tre gange mere vand, i modsætning til et frottéhåndklæde (normalt håndklæde) og mikrofiber også er blødere!

Håndklædet måler 40,5 x 61 centimeter - perfekt til polering af køretøjer i enhver størrelse.

*For at passe bedst muligt på dit Supreme Shine-håndklæde skal du vaske det med normalt vaskemiddel. Undgå at bruge blegemiddel eller skyllemiddel på dette eller ethvert andet mikrofiberhåndklæde. Tørretumbler på svag varme.

Ved fornuftig vedligeholdelse holder et Supreme Shine Microfiber håndklæde i årevis!

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?