Quik Detailer

På lager

129,00 kr
Varenummer : A3316

Meguiar´s ® quik Detailer ® har været entusiastens favorit i årevis!. Quik Detailer frisker en voksbehandlet op på få minutter, eller sprøjt den ud over den nyvaskede bil, fordel den med en Meguiar's mikrofiberklud, og undgå kalkpletter!

Produktbeskrivelse

BEVAR BILENS FLOTTE UDSEENDE!


1. Spray på
2. Fordel med det samme
3. Tør med en ren klud


THE MISSING LINK IMELLEM VASK OG VOKSBEHANDLING
Meguiar’s® QUIK DETAILER® bevarer bilens ny-voksede look. Fjerner urenheder og snavs inden de forårsager skade på bilens finish. Brug QUIK DETAILER hvis din bil bliver ramt af vandsprøjt, fugleklatter eller andet som ødelægger det ny-voksede look.

 

Den sikre, højt smørende sammensætning af produktet frigør snavset og løfter det fra lakken uden at ridse, samtidig med at den forstærker lakkens glans uden at efterlade rester. Behandler en hel bil på under 15 minutter. Brug det i garagen, på jobbet eller når du er på landevejen. En flaske rækker til 6-7 behandlinger.

 

NÅR DU OPLEVER AT QUIK DETAILER® ER LANGSOM AT TØRRE AF, ER DET TID TIL AT VOKSBEHANDLE IGEN.

 

ANVENDELSE: Omrystes grundigt inden brug. Arbejd altid på en afkølet bil og i skyggen. Spray QÙIK DETAILER® på et område ad gangen. Hold 60-70 cm fra overfladen. Fordel hurtigt produktet med et rent viskestykke eller en microfiberklud. Vend afslutningsvis kluden til et tørt område. Vend tilbage til et fugtigt stykke af kluden, når du begynder på et nyt område af bilen. Lad ikke produktet tørre ind af sig selv. Kan også med fordel benyttes sammen med en Meguiar’s Clay bar