-

Hybrid Ceramic Kit - Komplet SiO2 beskyttelse

RÅDIGHED: På lager

899,00 kr

* Obligatoriske felter

Varenummer : hybrid-ceramic-kit

 


Vælg dine bilplejeprodukter med omhu - vælg Meguiar’s Hybrid Ceramic Kit!


Med dette kit får du mulighed for at give din bil en kærlighedserklæring udover det sædvanlige; du får intet mindre end en dyb rensning, vask og voks, og ovenihatten en overdreven SiO2 beskyttelse!


 


- Kan anvendes af alle der holder af sin bil


- Økonomisk pakke


- Ekstrem vandperlende-effekt


- Langtidsholdbar beskyttelse af din bils lak

Produktbeskrivelse

Kittet er sammensat ud fra en tankegang, der omhandler at omfavne alle, uanset om du er nybegynder, øvet eller entusiast.
Et kit med professionel bilpleje til en overkommelig pris, hvis du ønsker at rense din bil i bund og samtidigt beskytte den med SiO2 (vandperlendeeffekt)!

Dette komplette sæt giver dig mulighed for at få renset din bils lak i bund, og samtidigt give den en lukseriøs vask med vores nye Meguiar’s Ceramic Wash & Wax.

Som produktnavnet på shampooen fortæller os, indeholder den også voks, som giver en skarp vandperlende effekt, med sit SiO2-boost.

Du får også chancen for at aftørre bilen efter vask, med vores helt ny XL-Towel, som kan vaskes og bruges igen og igen…!

Hybrid Ceramic Liqiud Wax giver en langvarig beskyttelse mod vind og vejr, herunder solens skarpe stråler, og giver derudover en ekstrem vandperlende-effekt!

Anvendelse:

1. Skyl bilen af for løstsiddende skidt og snavs

2. Følg doseringsanvisningen på Hybrid Ceramic Wash & Wax og bland det i Meguiar’s spand. For bedste resultat, anbefaler vi stærkt, at du bruger vores Hybrid Wash Mitt X210200, som er konstrueret til denne shampoo

3. Hvis du bedst kan lide at arbejde på en tør overflade, tør da bilen af med Supreme Drying Towel

4. Brug Hybrid Ceramic Clay Kit til at rengøre overfladen i bund.

5. Skyl bilen af

6. Påfør Hybrid Ceramic Wax

BEMÆRK: Vi anbefaler til hver en tid at du læser under fanen FARE på produktetikken, inden du påbegynder arbejdet.