Ultimate Quik Wax

På lager

199,00 kr
Varenummer : G17516

Meguiar ® Ultimate quik Wax er den hurtigste vej til et blændende, show-bil look! Meguiar's hydrofobiske Polymer Technology ™, får lakken til at komme til live med en dyb, wet-look glans, som du kun ville forvente fra flydende eller hårde vokse.

Produktbeskrivelse

DEN HURTIGSTE VEJ TIL SHOW-CAR SHINE!


• Spray på og tør af - så nemt er det
• Kan endda anvendes i direkte solskin
• Lakken får nyt liv med en dyb wet-look glans
• Vores mest holdbare spraywax


Hurtig voksbehandling som ikke efterlader hvide rester som andre, dårligere sprayvokstyper. På få minutter opnåes resultater som man ellers kun forventer af flydende eller mere faste vokstyper. Spektakulær glans, holdbar beskyttelse og vedvarende vandperle effekt.
Meguiar’s nyudviklede formular giver dig mulighed for at voksbehandle selv i fuld sol.


Kan også påføres en nyvasket men stadig våd bil. Sprøjt et tyndt lag ud over hele bilen, og tør både det sidste vand og produkt af med en X2000 water magnet. På den måde vokser og tørre du bilen i én arbejdsgang og samtidigt undgår du kalkpletter.
Med Meguiar’s® Hydrophobic Polymer Technolog får du vedvarende vandafvisende beskyttelse som varer i ugevis.

 

ANVENDELSE: Omrystes grundigt før brug. Sørg for at overfladen er ren inden du går igang. Forstøv produktet på en sektion ad gangen. Fordel produktet med en ren Supreme Shine® Microfiber klud. Skift til en ren del af kluden for en sidste aftørring og nyd den blændende nye lakfinish.
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?