-

Meguiars - Iron Decon

På lager

Varenummer : D180105

Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon giver den professionelle de bedste kvalitetsresultater, der forventes af karriere detaljer!


Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon er et alsidigt produkt, der kan bruges både på maling OG hjul, hvilket sparer dig tid, penge og kræfter ved at skulle skaffe flere produkter!


Den utrolige gelformel i Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon gør det muligt at holde sig fast på overfladen, så det får mere tid til at arbejde på at nedbryde og binde sig til jernpartiklerne på overfladen.


Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon har en pH-afbalanceret formel, der er sikker til brug på alle typer hjul eller maling! Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon og dens farveændrende, hurtigtvirkende formel viser dig, hvor meget en forskel et dekontamineringsprodukt af professionel kvalitet kan gøre!


De fleste folk, der ansætter en professionel til at klargøre deres bil, ikke den type mennesker, der lægger tid og kræfter på at vaske deres bil hver uge og tager sig af dens tilstand. Hvilket er en god nyhed for dig, fordi du nu får betalt for at indhente slack. Men når en bil behandles med dette niveau af forsømmelse, kan det være en ganske vanskelig opgave at løse de problemer, der opstår som følge af uagtsomheden. Især når det kommer til dekontaminering af hjul og lak. På det tidspunkt, når den ankommer til dig, er den sandsynligvis allerede i desperat og seriøs form. 


 

Produktbeskrivelse

Når du står over for job som dette, har du brug for et produkt som Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon, et produkt der giver imponerende resultater. Når det kommer til at fjerne metalpartikler fra hjul og maling, er Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon, det bedste produkt når det kommer til stykket.

Selvom du har brug for et hårdtslående produkt i disse situationer, skal du stadig sørge for, at du lader bilen se bedre ud, end den gjorde før. Der nytter ikke noget overhovedet, hvis de produkter, du bruger, ender med at tæres eller misfarve overfladen bagefter. Hovedårsagen til problemer som dette er surhedsgraden på det produkt, du bruger. Takket være det pH-afbalancerede aspekt af Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon, behøver du aldrig bekymre dig om potentielt at forårsage skade på den bil, du arbejder på!

Omkostningerne ved produkter er en enorm faktor i en vellykket detaljeringsvirksomhed. Hvis du har brug for at bruge flere penge, end du tjener, er det bedre at bruge din tid på din sofa! Meguiar's Wheel & Paint Iron Decon hjælper med at reducere dine produktomkostninger ved at kombinere to forskellige produkter i et! Dette ene produkt kan bruges til at dekontaminere både dine hjul og din lak!

Produktet skifter farved til lilla når det komme i kontakt med metal partikler.

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?