-

Mirror Bright - Wheel Cleaner 650 ml.

Ikke på lager

179,00 kr
Varenummer : MB0522

Mirror Bright -Wheel Cleaneren er baseret på PH-balancerede sæber. således at den er helt sikker i brug på alle typer fælge og bremse systemer. De specielle ingredienser fjerne nemt bremsestøv og rustpartikler, da den er yderst kraftigt virkende, men alligevel skånsom mod dine fælge og bremser. Denne fælgrens skifter farve når den reagere med de jern partikler der er i bremsestøvet.

Produktbeskrivelse

Meguiar's nyeste serie Mirror Bright er State of the ark produkter, leveret i et lækkert retro design. Flaskerne er kopier af den type flasker som Meguiar's (eller mirror bright som vi hed den gang) benyttede i starten af 1900-tallet Mirror Bright - Wheel Cleaneren er baseret på PH-balancerede sæber. således at den er helt sikker i brug på alle typer fælge og bremse systemer.

De specielle ingredienser fjerne nemt bremsestøv og rustpartikler, da den er yderst kraftigt virkende, men alligevel skånsom mod dine fælge og bremser. Denne fælgrens skifter farve når den reagere med de jern partikler der er i bremsestøvet. Kan bruges på: Krom, aluminium, polerede og lakerede aluminiums fælge . Er også yderst velegnet til Motorcykler.

Wheel Cleaner fra Mirror Bright serien er en af verdens mest kendte produkter, sammen med resten af Mirror Bright serien, da produkterne har været brugt i årtier.
Profukterne er blevet forbedre undervejs, men i tror og skik til de historiske ingredienser som altid har været populære i Mirror Bright serien.

Brugsanvisning:

  • Ryst produktet godt,
  • Sørg for at fælgene ikke er varme.
  • Sprøjt en god mængde produkt på alle 4 hjul og sikre dig at du har dækket dem helt med produkt.
  • Lad produktet virke i 1-2 minutter, men produktet må IKKE tørre ind.

For best muligt resultat benyt en blød børste sammen med produktet. - Skyld fælgene GRUNDIGT og tør dem med en af vores terry eller mikrofiber håndklæder.