-

Meguiar's Supreme Drying Towel

Ikke på lager

249,00 kr
Varenummer : X1802

BEMÆRK: dette håndklæde er udgået og erstattes af X1905. som er en forbedre og endnu større version. Se dette håndklæde i de forslåede produkter længere nede.


 


Meguiar's Drying Towel er et ekstremt absoberende håndklæde til aftørring af bilen efter vask - og resultere i et flot resultat uden kalkpletter. Sikker i brug på alle typer lakker og den høje kvalitet sikre lang levetid.  • Størrelse - 55x76cm


Må maskinvaskes ved 30-60 grader, og brug ikke skyllemiddel, men gerne lagereddike - må tørretumbles på lav varme. Håndklædet virkningsgrad stiger efter 1-2 maskinvaske.


  


 

Produktbeskrivelse

Dette tykke og store mikrofiber håndklæde har en enorm sugekraft og kan indholde adskillige liter vand og kantbåndet er lavet i et blødt materiale som ikke ridser klarlakken på din bil. Håndklædet måler hele 55cm * 76cm og har en materiale vægt på 920gsm!

 

Håndklædet kan nemt trækkes ind over fx. tag eller motorhjelm, hvor det vil fjerne det meste vand, så den resterende smule nemt kan fjernes. Et fantastisk værktøj som sammen med en X2000 watermagnet gør aftørringen af din bil, mc, campingvogn eller endda lastbil til en leg.

 

Tip: Sprøjt lidt G17516 Ultimate Spray Wax på den våde lak inden aftørringen, samt en smule på håndklædet, det smøre overfladen og gør risikoen for kalkpletter endnu mindre. Ydermere vil lakke nemmere selv "tørre/blanke" op, især hvis det er tørt og varmt når du tørre bilen af.

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?