Meguiar's Snow Cannon Kit - incl. ULTIMATE Snow foam

Ikke på lager

599,00 kr
Varenummer : G194000

Dette kit indholder både et styk Meguiar's skum-lanse/foam cannon samt Meguiar's ULTIMATE Snow Foam (Værdi: 169,-) samt tre forskellige adaptorer som gør at denne skum-lanse/foam cannon passer til Kärcher, Nilfisk samt Bosch højtryksrensere.  • Meguiar's Snow Foam Cannon i messing med justerbar skumdyse samt 1 liters dispenserflaske med nøjagtige målestreger, som modvirker at der bruges for meget produkt, samt at du nemt kan justerer din blanding ind, så den passer til lige netop dit behov.

  • 3 stk. Kvalitets metal højtryksrenseradaptere - 1 x Karcher, 1x Nilfisk, 1 x Bosch 1 stk

  • 1 Stk. Meguiar's ULTIMATE Snow Foam (varenummer G191532) som blandes ca 1:5


   

Produktbeskrivelse

Skum er et godt redskab til at løsne snavs og skidt, det aktive Ph-Neutrale skum løsner skidtet og letter den efterfølgende vask.

Skum forvask kan bruges som det første trin i en grundig vask, men kan også bruges som et enkeltstående trin på en lak som er mindre beskidt.

For at lave en god kraftig skum kræves det, at man dels har en god sæbe, dels en god skum -lanse/foam cannon.  

Der findes ,mange produkter på markede, som nok laver en fin en fin skum, men som ikke løsner skidtet. Ligeledes finder der en del produkter, som nok løsner fastsiddende skidt og snavs, man som samtidigt beskadiger eller helt fjerner din laks beskyttelse.

Meguiar's ULTIMATE snow foam er den gyldne middelvej imellem et produkt som skummer og klæber LÆNGE til lakken, men som samtidigt også løsner det fastsiddende skid og snavs, UDEN at beskadige/fjerne lakkens beskyttelse(voks,forsegler eller coating). Den medfølgende Meguiar's ULTIMATE Snow Foam, blandes 1:5 og er efter opblanding helt PH-Neutralt så din laks beskyttelse ikke beskadiges ved brug. Produktet er naturligvis biologisk nedbrydeligt, så du med god samvittighed kan vaske din bil hjemme.

Dette kit indholder både et styk Meguiar's skum-lanse/foam cannon samt Meguiar's ULTIMATE Snow Foam (Værdi: 169,-) samt tre forskellige adaptorer som gør at denne skum-lanse/foam cannon passer til Kärcher, Nilfisk samt Bosch højtryksrensere.

- Meguiar's Snow Foam Cannon i messing med justerbar skumdyse samt 1 liters dispenserflaske med nøjagtige målestreger, som modvirker at der bruges for meget produkt, samt at du nemt kan justerer din blanding ind, så den passer til lige netop dit behov.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?