-

Supreme Shine Mikrofiber (6-Pack)

På lager

349,00 kr
Varenummer : X2035

Meguiar's lækre kvalitets mikrofiberklude fås nu i denne økonomi pakke, hvor du får hele 6 stk i én pakke!
Aldrig har det været billigere at købe disse højkvalitetsklude, som er ideelle til alt fra rengøring af ruder/glas, interiør og ikke mindst lak.


Disse mikrofiberklude vil være din trofaste partner i mange år frem, hvis du vasker og behandler dem korrekt.*


Meguiar's Supreme Shine Microfibre er en utrolig lækker mikrofiberklud, der giver et hvirvelfri og spejllignende resultat!


De tykke, dobbeltsidet mikrofiberlag suger dobbelt så meget som de traditionelle klude, og leverer hurtigere aftørring, mén med mindre gentagelser!
Dette er din perfekte kompagnon til at fjerne poleringsmiddel, voks samt andre produktrester.
Mikrofiberkluden leverer et perfekt resultat på både lak, glas, plastik og chrom.  • Kan absorbere 3 gange mere vand, end et normalt håndklæde

  • Hurtigere aftørring med færre gentagelser

  • Efterlader ikke spor af voks eller polermiddel

  • Spejllignende glans – eller måske endda next level; krystallignende!

  • Holder i flere år, ved brug af korrekt vaskeanvisning*


 


 

Produktbeskrivelse

 

Aftør din bil til en fantastisk glans med Meguiars Supreme Shine Microfiber håndklæde!
Dette håndklæde er en del af den næste generation af mikrofibre - det er blødt, absorberende og efterlader ikke spor af voks eller polerrester på din bil!

Supreme Shine Microfiber håndklæde er blot endnu et eksempel på, hvordan Meguiar’s tilpasser sig en stadig skiftende industri med nyere og bedre bilplejeprodukter.

Supreme Shine Microfiber håndklæde er lavet med den dybe dobbeltsidet mikrofiber, der kan tørre voks væk, mens den giver en glat, spejllignende glans. Stoffet er forvasket inden det forlader fabrikken, for at give det maksimale absorberingsevne lige ud af pakken.
De tørstige fibre kan absorbere tre gange mere vand, i modsætning til et frottéhåndklæde (normalt håndklæde) og mikrofiber også er blødere!

 

*Vi anbefaler at du vasker dem uden skyllemiddel, på mellem 30-60 grader - brug gerne en kopfuld lagereddike i stedet for skyllemiddel, da dette fjerne kalk og sæberester fra mikrofibrene,

Disse klude kan godt tåle at blive tørre tumblet, da de oftest bliver blødere af dette i stedet for at blive hængt til tørre. Dog anbefaler vi lav varme, da dette vil forlænge levetiden.

Pro tip: Hvis du bruger disse mikrofiber klude sammen med vores Ceramic produkter, vil vi anbefale dig at du vasker dem på en kogevask, altså ca 90 grader. Ceramic produkterne er MEGET modstandsdygtige over for vask ved 30/60 grader, så du kan risikere at sugeevnen forringes, såfremt du ikke – en gang imellem, kogevasker dem.

Du kan også lægge dine klude i en skål, som indeholder vaskemiddel der er opblandet i varmt vand. Læg en tung genstand på kludene, så de bliver holdt under vandet og efterlad dem der i Ca. 12-24 timer. På den måde får vaskemidlet bedre mulighed for at dybderengøre kludene og når tiden er gået, vil du som oftest se en tynd film hinde i overfladen. Dette er produktrester og skidt som er løsnet fra kludene. Vaske dem derefter uden vaskemiddel, men med en god kop lageredikke som skyllemiddel. Efter tørring i tumbleren, vil kludene være helt rene og i super stand igen.

Er dine klude, vaskehandsker eller tørre håndklæder blevet misfarvede af fx sort bremsestøv, så kan du benytte Meguiar’s ULTIMATE Waterless Wheel & Tire som pletfjerne. Sprøjt et tyndlag produkt på pletterne eller på hele kluden/håndklædet eller tørre håndklædet og give dem en maskin vask. Så BØR mikrofiberne være betydeligt renere, takket være den avancerede ”tørvaske” og ”løftende” kemi fra Meguiar’s ULTIMATE Waterless Wheel & Tire.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?