-

Mirror Bright - Leather Lotion 414 ml.

På lager

199,00 kr
Varenummer : MB0414

Mirror Bright™ Leather Lotion renser, plejer og beskytter læder i et enkelt trin. Blide rengøringsmidler hjælper med at fjerne snavs og snavs, der opbygges over tid. Kakaosmør, jojoba olie og aloe-mideler og effektivt plejer læder efterlader et blødt og smidigt udtryk og look.


UV beskyttelsen hjælper med at beskytte læder fra solens skadelige stråler, hvilket hjælper med at holde dit læder sundt og frisk. Med Mirror Bright Leather Lotion gør vi det let at tage sig af din bils hud!


 

Produktbeskrivelse

Meguiar's nyeste serie Mirror Bright er State of the ark produkter, leveret i et lækkert retro design. Flaskerne er kopier af den type flasker som Meguiar's (eller mirror bright som vi hed den gang) benyttede i starten af 1900-tallet.

Leather Lotion fra Mirror Bright serien er en af verdens mest kendte produkter, sammen med resten af Mirror Bright serien, da produkterne har været brugt i årtier.
Profukterne er blevet forbedre undervejs, men i tror og skik til de historiske ingredienser som altid har været populære i Mirror Bright serien.

Brugsanvisning:

  • Ryst produktet grundigt.
  • Påføres på en kølig overflade.
  • Test altid for farveægthed et sted hvor det ikke kan ses.
  • Påfør en smule produkt på en Meguiar's coat applikator eller én af Meguiar's foamapplikatorerne og arbejd stille og rolig produktet ind i læderet.
  • Arbejd i en sektion af gangen, og overlap hver sektion for at sikre du har været alle steder.
  • Brug en Meguiar's microfiberklud til at fjerne eventuelle produktrester.

Produktet er ikke fedtende og efterlader ikke en kunstig blank overflade

OBS: Må ikke bruges på ruskind

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?