-

Detailer Leather Cleaner

På lager

Varenummer : D18101

Meguiars D181 Leather Cleaner er et hurtigtvirkende rengøringsmiddel til alt læderinteriør. Meguiars D18101 Leather Cleaner er mindre aggressiv end en APC og produktet farver ikke og er farveløs. Det fjerner fastgroet pletter og giver læderpolstring et nyt frisk look. For professionelle detailers eller entusiaster, der leder efter den bedste rens til læder eller vinyl, er dette din læderrens.


Produktbeskrivelse

Meguiars D181 Leather Cleaner er et trin over D180 Leather Cleaner & Conditioner med hensyn til rengøringsevne. D181 er formuleret til at tackle de pletter, der er for stædige til et kombinationsprodukt. Da det er formuleret til læder, kan du stole på, at det rengøres sikkert men grundigt. Efter rengøring kan du stadig bruge D180 til at beskytte og konditionere læderet.

Meguiars D181 Leather Cleaner er en fornøjelse at bruge. Den har en fantastisk citrus duft, og du kan se den virke. D181 Leather Cleaner har mere rengøringskraft end Meguiars APC, men det er lettere på læderoverflader.

Gallonstørrelsen er en enestående værdi for professionelle detaljer. Prøv Meguiars D181 Leather Cleaner på læder og se pletter forsvinde!

Bemærk: På ufærdigt læder skal du teste et sted, inden du rengør det med Meguiars D181 Leather Cleaner.