-

Meguiar's ULTIMATE Polerings kit med Dual Action Polermaskine & Tilbehør

RÅDIGHED: På lager

3.250,00 kr Pris: 5.004,75 kr

* Obligatoriske felter

Varenummer : MT310DATOOLKIT

Dette er det ultimative kit til polering af din bil.


Efter at  bilen er vasket og "clayet", kan du benytte dette kit, som indholder alt hvad du skal bruge for, at få din bils lak til at se næsten ny ud igen.


Maskinen er en Meguiar's MT310 Dual Action maskine, som med sine ekcentriske bevægelser sikre, at brugeren ikke kan ødelægge lak, kanter eller lister. Der kommer altså hverken hologrammer eller swirlmarks og der er så godt som ingen risiko for at ødelægge eller beskadige bilens lak eller lister.


Denne maskine kræver meget lidt instruktion og på selve maskinen er hastighedsreguleringen mærket op, således at bruger nemt kan se hvilken hastighed som vi anbefaler. 


Meguiar's Dual Action polermaskinen har 8 mm udsving, hvilket er medvirkende til, at den er HELT sikker i brug - selv for den uøvede.


Der er produkter til alle tre laktrin, som udføres på en nyvasket og ny clayet overflade.


1) "lakrens" - compound, med tilhørende cutting disc/pad,


2) Polering, med tilhørende polishing disc/pad, som er nummeret blødere og mere fin end cutting disc'en.


3) Forsegling, med tilhørende finishing disc/pad, denne ultra bløde og meget fine disc er designet til enten polering(skabe glans) af meget sensible lak eller som afsluttende trin, hvor forsegler påføres med disc'en.


Til kittet medfølger en 3-pack Supreme Shine mikro fiber klude, hvis hæje kvalitet sikre en sikker ridsefri aftørring og en ekstremt lang levetid. Disse klude er af så høj kvalitet at de kan både maskin vaskes og maskin tørres, det samme gør sig gældende for de før omtalte skiver, de kan vaskes og tørres på samme måde som mikro fiber kludene.


De forskellige skive holder til mange biler, hvor cutting skiven BØR holde til mindst 15 fulde poleringer og de andre skiver holder endnu længere.


Hvis du køber dette kit, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os, vi kan guide dig igennem processerne, så din investering hurtigt kan opsættes til en lækker skinnede og vilplejet lak.


 


 

Produktbeskrivelse

Meguiar's MT310 Dual Action Polermaskine & produkter m/tilbehør


Lær mere om vores polermaskine ved at se denne film, bemærk at forskellen imellem en MT310 - som vi sælger og en MT300 - som sælges i USA; udelukket er et spørgsmål