-

Find din coating partner

Er du interesseret i vores keramisk coating – også kaldet for nano coating – på din bil, eller ønsker du at vide mere om behandlingen? Så opsøg en af vores 25 coating partnere i hele landet. Meguiar’s Danmark har teamet op med landets bedste bilplejecentre. Vi har uddannet dem i brugen af vores behandlinger og trænet dem i de senest teknikker, så du får en bil, der er bedre beskyttet mod ridser, lakdefekter fra syreregn samt oxydering, vand- og smudsafvisende, samtidig med at du opnår en flottere glans og dybde i lakken.

Hos Meguiar’s har vi arbejdet med keramisk coating i mange år og sætter en ære i at have en høj standard, når det kommer til lakbeskyttelse. Vores coating partnere kan derfor give den nødvendige rådgivning, vejledning og introduktion, når du skal have planlagt et coating-forløb. Se på det nedenstående kort, om vi har en samarbejdspartner i nærheden af dig, som tilbyder keramisk coating, bilpleje og andre behandlinger.

Vejen til den bedste lakbeskyttelse på din bil er nødvendigvis ikke så lang.

Billede1

Garanti for høj service, standard og beskyttelse af din billak

Hos Meguiar’s er vi meget selektive, når vi skal vælge den rette samarbejdspartner til at benytte vores Deep Crystal Ultra Paint Coating og andre bilplejeprodukter. Vi foretager mange forsamtaler og afholder fysiske besøg, da det hele skal stemme overens med vores mindset og passion for biler og bilpleje. Vores partnere bliver løbende efteruddannet i coating og andre bilplejeteknikker for at garantere, at alle kunder oplever en høj standard, effektiv beskyttelse og lang holdbarhed på deres behandling. Meguiar’s foretager desuden egenkontrol i alle centrene, så de kan beholde deres certificeringer fremadrettet. På den måde er vi sikre på, at den høje standard for bilpleje er gældende for alle vores centre og samarbejdspartnere i hele landet.

Som kunde vil du få et behandlingscertifikat som et bevis på, at din bil har foretaget en keramisk coating hos en af vores partnere. Her vil der også stå, hvad du skal være opmærksomhed på, hvad du skal gøre ved bilen, og hvordan du behandler den efterfølgende for at øge holdbarheden af behandlingen. Holdbarheden er nemlig altafgørende. På certifikatet vil der også være angivet, hvornår du skal have serviceret din bilcoating – hvilket er hver 6 mdr. Her vil den blive renset af og få en ny topcoat, som er med til at reparere overfladen og efterlader den så god som ny. Denne servicering er samtidig med til at gøre, at coating holdere længere.

Kontakt Meguiar’s og få et tilbud på keramisk coating

I dag findes der mange udbydere og leverandører på coating og bilpleje af lakeringer – og det kan være svært at vælge, hvem man skal gå med. For coating-behandling er ikke en billig investering og heller ikke en beslutning, man skal tage forhastet. Ved at vælge en af vores partnere er du garanteret en høj service, standard og lakbeskyttelse. Ønsker du at se resultaterne for dig selv? Så tjek vores inspirationsside ud. Her kan se billeder, videoer og opslag taget direkte af forbrugerne selv, hvor du vil se resultatet af vores keramiske coating og andre bilplejeprodukter.

Hvis vores keramiske coating har vækket din interesse, skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte enten os eller en af vores coating partnere allerede i dag. Vi vil hellere end gerne forklare dig yderligere om keramisk coating, vedligeholdelse af den efterfølgende eller andre relaterede spørgsmål. Du kan også bestille et tilbud på en keramisk coating af netop din bil her på vores hjemmeside, så vil en af vores coating partnere i nærheden af dig tage kontakt omkring et muligt coating-forløb. Hos Meguiar’s hjælper vi både private forbrugere og B2B-kunder, hvor vi kan kontaktes over telefon, mail eller vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.