-

Inspiration om coating til den kræsne bilentusiast

Her på siden kan du blive inspireret og danne dig overblik over massevis af artikler om coating til din bil samt se et samsurium af flotte billeder fra vores kunder og samarbejdspartnere.

Coating, nano coating og keramisk coating er alle udtryk for den samme praksis. Det nye sort til biler og bilejere, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af deres lakbehandling. For at give syn for sagen, har vi med siden her intentioner om at inspirere dig til selv at få et behandlingsbeløb til din egen bil.

Hvorfor? Fordi din bil fortjener det – og har godt af det.

Ønsker du at se vores forskellige bilbehandlinger og coating-produkter i aktion? Og hvordan de efterlader din bil smuk, skinnende og fuld af liv? Så skal du udforske vores inspirationside lige her, hvor du kan se masser af billeder, videoer og opslag taget direkte af brugerne af vores coating-behandlinger og produkter.

Du vil se opslag fra bl.a. Instagram, Facebook, Twitter osv., som er taget af forskellige samarbejdspartnere, professionelle coating-partnere, private forbrugere og vores egne medarbejdere, hvor omdrejningspunktet er den fælles passion for effektiv bilpleje og smukke, reflekterende biler.

Udførlige guides og artikler til effektiv coating-behandling og efterbehandling

På vores blog, som du finder nederst på siden, har vi udarbejdet en række artikler med fokus på vedligeholdelse af coating, og helt konkret hvordan du bærer dig ad. Vores eksistensgrundlag beror på glade og tilfredse kunder, der bliver ved med at komme igen – og det sætter vi en ære i at dyrke til fulde.

Derfor har vi naturligvis skabt en database med forskelligartede inspirationsmateriale og vedligeholdelses-guides, så du har de rette forudsætninger for at få det optimale ud af din coating – også når du har forladt værkstedet.

Du kan anvende en topcoat i ny og næ, når du selv skal foretage det minimale vedligehold, det kræver. Her får du naturligvis en udførlig intro til, hvorledes du skal udføre den behandling med vores Deep Crystal Topcoat Spray.

Resultaterne taler for sig selv, og passionen for biler skinner igennem. Har et af de flotte bilresultater fanget din interesse? Det kan være alt fra en særlig behandling eller et anvendt bilplejeprodukt?

Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi hjælper både private forbrugere og B2B-kunder via telefon, mail eller vores kontaktformular, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os.