-

Bestil et tilbud på coating allerede i dag

Coating er bedst, når din bil er ny, så den beskytter optimalt fra starten. Men det er aldrig for sent at gøre noget ved overfladen, så du får en præventiv belægning, der gør underværker og ser brandgodt ud. Vi rådgiver ud fra din bils tilstand, og hvad vi mener, der skal til for at lægge en coating, der varer ved.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en coating-behandling af netop din bil? Så kan du bestille et tilbud på keramisk coating lige her hos Meguiar’s. Prisen for en keramisk coating afhænger af bilens størrelse, hvorvidt der er tale om en ny eller brugt bil, samt om du ønsker ruderne, sæderne og fælgene også skal plejes. Der er nemlig forskel på, om du skal have behandlet en minibil, stationcar, varevogn osv.

Hvis du ønsker at blive kontaktet vedr. et tilbud, skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden, og så vil det nærmeste coating-center kontakte dig for at aftale yderligere omkring det videre forløb. Vil du gerne se, hvordan de efterfølgende lakresultater er efter en keramisk coating? På vores inspirationsside kan du se billeder, videoer og opslag taget af vores private forbrugere, coating-partnere samt samarbejdspartnere, der viser, hvordan din bils lakering vil fremstå efter en coating-behandling med Meguiar’s Deep Crystal Ultra Paint Coating.

Når du bestiller en coating-behandling til din bil

Fælles for alle vores coating-behandlinger er, at vores coating-partnere altid tilpasser forløbene efter bilens tilstand og dine kørselsbehov. Der er dermed tale om individuelle tilpasninger for at kunne opnå det bedst mulige resultat, så din bil er velholdt og beskyttet, og hvor dine behov eller ønsker aldrig vil blive tilsidesat. Deep Crystal Ultra Paint Coating er Meguiar’s svar på et beskyttende og effektivt coating-system, hvor den patenterede og unikke formel både beskytter og bevarer lakken under selv de hårdeste prøvelser.

Et coating-forløb starter med en fysisk gennemgang af din bils lakering. Her bliver der kigget på ridser, lakdefekter, misfarvninger osv., hvorefter det vurderes, hvad der kan rettes op på, og hvad der ikke kan gøres noget ved. Ud fra dette møde aftales der et videre behandlingsforløb ift. priser, tid samt efterfølgende vedligeholdelse, service og kontrol. En visuel kontrol af coatingen skal ske hver 6. mdr. og består af en grundig håndvask, afrensning af tjære, flyverust og insekter samt en affedtning af overflade og efterfølgende vedligeholdelse af coatingen. Herefter aftales der eventuelle behandlinger, alt efter hvordan du har behandlet bilen.

Alle kunder vil blive tilbudt en taske med forskellige vedligeholdelsesprodukter fra Meguiar’s, som kan anvendes til vedligeholdelse af coatingen mellem services. Her vil vores coating-partnere altid rådgive og vejlede, hvordan de forskellige produkter benyttes for at opnå længere varighed af coating-behandlingen. Her kan vi bl.a. anbefale Deep Crystal Top Coat Spray, som opfrisker glans, dybde og de hydrofobiske egenskaber i coatingen.

Bestil dit tilbud allerede i dag, så vil du blive kontaktet af en coating-partner i Jylland, på Fyn eller Sjælland – alt efter, hvor du er bosat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestil tilbud

* Obligatoriske felter