-

Coating-behandlinger – baseret på patenteret formular, der gør en synlig forskel

Coating-behandling efterlader din bil med et ultraresistent og slidstærkt lag beskyttelse, der er baseret på en patenteret nanoteknologi. Den keramiske coating minder af udseende meget om voks og en grundig polering, men der er ikke blot synlig forskel i belægningen, men i særdeleshed også på holdbarheden.

Helt lavpraktisk skaber coatingen en kemisk forbindelse til bilens originale lak og udfylder alle de mikroskopiske huller, der nu engang er i lakken på en bil, der kommer fra fabrikken. I og med at lakken bliver forseglet og udvides i tykkelse ca. 2 mikrometer pr. lag (vi anbefaler altid 4 lag), bidrager coatingen til at gøre bilens overflade hydrofobisk (vandafvisende).

En behandling med coating er uden tvivl til bilejeren, der ikke vil gå på kompromis med sin bils udseende og helbred, men samtidig ikke har tid og lyst til at værne om den med manuelle behandlinger en gang om måneden eller mere.

Et optimalt scenarie består i en coating hver 1,5-2 år med vedligeholdelsesintervaller á 6 mdr. Her bliver din bil frisket op på ny med vores patenterede produkt, Meguiar’s Deep Crystal Ultra Paint Coating, som er et professionelt coating-system i absolut topklasse, der beskytter lakken og gør den mere glansfuld.

Innovativ teknik til forlængelse af bilens levetid

I et klima som det danske, hvor særligt vinterhalvåret er en prøvelse for enhver bil, er det om at tage forskud på beskyttelsen. Det har vi gjort noget ved og har udviklet et produkt, der er baseret på en innovativ, patenteret teknologi, som er et vidunder for din bil.

Vi har stor forståelse for, at biler ikke er ensartede grundet kørselsbehovet og det vedligehold, der nu engang følger med det at have en bil. Netop derfor skræddersyr vi unikke behandlingsforløb til den enkelte kunde, hvor vi indledningsvist ser på historikken, bilens tilstand og mange flere faktorer, der gør sig gældende for en individuel vurdering forud for en coating-behandling.

Keramisk coating er uden sammenligning den bedste og stærkeste beskyttelse, du kan give lakken på din bil. Med denne type coating bliver lakken hård og afvisende, så den fremstår skinnende, afviser støv, vand og andet skidt. Modsat almindelig bilvoks og lakforsegling er keramisk coating ca. 100 gange tykkere, og dermed beskytter den bedre din bil mod ridser.

Deep Crystal Ultra Paint Coating er vores egenudviklede coating-system, som er særligt eftertragtet grundet dets åbenlyse resultater, der taler for sig selv. Du forlænger bilens levetid i forhold til korrosion og andre relaterede skader. Der skal ikke ret meget til – bare lad os om at beskytte din bil med en coating i særklasse, der varer ved.

Sådan foregår en coating-behandling hos os eller vores tilknyttede partnere

Før vi påbegynder en coating-behandling, mødes vi fysisk for at tilse din bil. Her aftaler vi, hvad der skal til for at skabe det bedst mulige fundament for din bil med coating. Vi kommer med vores anbefalinger til processen, hvorfor det altid er individuelt og dermed ikke er en standard hyldevare. Det er en effektiv og langtidsholdbar belægning, der efterlader din bil med en flot overflade, der er særdeles hårdfør.

Ved opstart af behandling er processen således:

 1. Behandlingsforløb aftales. Din bil bliver håndvasket grundigt, og overfladen afrenses for fastsiddende partikler som det første. Dertil bliver den også sprittet af og affedtet samt poleret op inden behandling. Alle nye eller nylakerede biler bliver højglanspolerede med et meget fint poleringsmiddel. Alle ældre eller ridsede biler skal poleres for at fjerne ridser og oxidationer. Denne proces afsluttes ligeledes med en højglanspolering. Hvor meget der skal poleres inden højglanspoleringen, aftales individuelt.

 2. Coatingen påføres med omhu for optimal beskyttelse, så lakken bliver restaureret og forseglet. Vi vil som udgangspunkt for vores Deep Crystal Ultra Paint Coating altid anbefale 4-lags coating, da det giver en lang holdbarhed og den ultimative beskyttelse. Coatingen påføres de horisontale flader og front samt to lag på alle vertikale sider.

 3. Efter coatingen har hærdet op, vil der blive påført en topcoat til sidst. Bilen vil altid blive poleret op til det aftalte niveau.

 4. Du modtager et certifikat efter behandling med nøje instrukser for det videre forløb.

 5. Efterbehandling sker manuelt hver 6 mdr. med vores M699 Deep Crystal Top Coat Spray.

 6. Ny behandling efter 1,5-2 år alt efter, hvor godt du selv vedligeholder coatingen.

Behandlingen er oftest omfattet af forsikringen, der gælder i forbindelse med trafikskade, hvorfor du trygt kan få foretaget en coating, skulle der stik imod forventning ske noget.

 

10 hårdtslående grunde til at vælge Meguiar’s som din coating-specialist

Med Deep Crystal Ultra Paint Coating får du:

 • Optimal beskyttelse af lakken
 • Vand- og smudsafvisende
 • Nem vedligeholdelse
 • Ekstrem holdbarhed
 • 100% UV-beskyttelse.

Med Deep Crystal Ultra Paint Coating mindsker du risikoen for:

 • Fugleklatætsninger
 • Tjærepletter
 • Vaskeridser
 • Misfarvninger
 • Oxidering

 

Vi anbefaler, at du kommer til service og kontrol af den keramisk coating hver 6. mdr. for at vedligeholde og forlænge dens beskyttelse og glans. Ved servicen foretages der en visuel kontrol af coatingens stand. Herefter vil den få en grundig håndvask, afrensning af tjære, flyverust og insekter samt en affedtning af overflade og efterfølgende vedligeholdelse af coatingen.

Som kunde hos os får du også muligheden for at købe vedligeholdelsesprodukter hjem, så du kan foretage dine egne behandlinger mellem services. Her vil vi anbefale vores Deep Crystal Top Coat Spray. Meguiar’s coating-partnere vil sætte dig ind i, hvordan coating-produkterne skal anvendes, og hvor ofte de skal benyttes for at opnå maksimal varighed af behandlingen.

Det skal du være opmærksom på efter behandling

 1. Du må ikke vaske din bil før tidligst to uger efter coatingen. Dette sikrer, at overfladen er tilstrækkeligt hærdet og dermed er resistent over for alverdens skadelige forekomster.
 2. Vask din bil med rigelige mængder vand og shampoo efter de anvisninger, du får hos din Meguiar’s detailer. Er der mod forventning fastgroet skidt, fjernes det på lokalt på stedet, så du igen har optimal beskyttelse.
 3. Tør altid din bil grundigt af efter vask, så du undgår kalkaflejringer, som er skadelige for effekten af coatingen.
 4. Vores Crystal Ultra Paint Coating kan nemt vedligeholdes med Meguiar’s Deep Crystal Top Coat Spray, som bevarer overfladespændingen på belægningen og efterlader din bil i topform.
 5. Benyt ikke vaskehaller eller vaskebørster fra disse vaskehaller til vask af din bil efter coating. Af hensyn til at du ikke kender til standen på udstyret og derfor ikke ved, hvad det kan gøre af skade.

 


Få en keramisk coating hos en af vores professionelle coating-partnere

Meguiar’s Danmark har teamet op med landets bedste bilplejecentre, hvor vi har 25 coating-partnere i hele landet, så du kan med garanti finde en af vores samarbejdspartnere i nærheden af dig.

Hvis du ønsker at få mere at vide omkring en coating-behandling på netop din bil, kan du bestille et tilbud. Her vil en af vores coating-partnere i nærheden af dig kontakte dig og give den nødvendige rådgivning, vejledning og introduktion. Ønsker du at komme i kontakt med os, kan vi hos Meguiar’s Danmark kontaktes via vores kundeservice, som er inddelt efter private forbrugere og B2B-kunder.