-

Vink farvel til vask, voks og polering – Find din coating-partner her

Eminent bilpleje i form af coating er efterhånden et must for alle bilejere, der går op i deres bils velvære og udseende, men som ikke gider at bruge synderligt meget tid på manuel pleje. Coating – også kaldet keramisk coating og nano coating – er en metodik, der anvendes på alle typer biler uanset alder. Det er dog mest hensigtsmæssigt at udstyre din bil med en coating allerede, når du lige har erhvervet den, så den får den optimale beskyttelse i al slags vind og vejr.

Baseret på videnskabelig evidens har coating udviklet med nanoteknologi vist sig særligt gavnligt til beskyttelse af biler, i og med at det lægger en slags hinde på bilen og dermed er afvisende over for skidt, syre, korrosion, skader og solens utrættelige UV-stråler. Med en nano coating bliver din bil ekstraordinært godt beskyttet mod alskens forekomster af uhensigtsmæssigheder, som kan skade bilen på både kort og længere sigt.

Holder du meget af din bil, men har du ikke i sinde at bruge oceaner af tid på polering adskillige gange om året, er coating netop det oplagte valg. Her på siden finder du vores 25 certificerede partnere, som er fordelt i hele landet og er klar til at levere service i verdensklasse.

Forhandlerliste

Forretninger

 

Ingen ulemper – kun fordele

En nano coating fra Meguiar’s byder udelukkende på fordele. Her er blot et udpluk af de hårdtslående argumenter for at investere i coating til din bil:

  • Optimal beskyttelse af den originale lak
  • Ekstremt hydrofobisk (vandafvisende)
  • Uovertruffen holdbarhed
  • 100% UV-beskyttelse.


Reducerer risikoen for:

  • Fugleklatsætsninger
  • Tjærepletter
  • Vaskeridser
  • Misfarvninger
  • Oxidering
  • Andre former for ætsninger.

 

Ved behandling efterlades din bil skinnende ren og fremstår fuldstændig som ny. Det er en investering i din bils almene helbred, men i særdeleshed også i dens udseende, som bliver vedvarende. Forskellen på konventionel polering og pudsning med almene midler til formålet og nano coating består i, at du med nano coating kommer helt i lakkens dybde og fylder alle mikroskopiske huller ud med nanopartikler.

Du vil hurtigt erfare, at din bil er ren i længere tid ad gangen og altid ser finpoleret ud. Helt uden at du skal bruge tid på den hver søndag. Du får udført din behandling med fire lag og får skræddersyet et forløb alt efter kørselsmønster og vedligehold. Er du typen, der aldrig gør noget for at holde din bil pæn og ren, anbefaler vi tilkøb af produkter, der er udviklet til netop at vedligeholde behandlingen med et minimum af arbejdsindsats og med lav hyppighed.

Bilen bliver nærmest selvrengørende, og du har dermed ikke behov for at køre den i en bilvask, hvor den bliver udsat for slitage. Drøje børster og vaskeskind har det med at forårsage ridser i lakken, eftersom lakken ikke har en coating og derfor er udsat. Med en nano coating fra Meguiar’s har du en næsten permanent beskyttelse, der kun skal optimeres hver 1,5-2 år.

Mangeårig erfaring og et øje for detaljen

En solid coating forudsætter indsigt og viden om, hvorledes man bør bære sig ad for at opnå den optimale beskyttelsesevne. Det kræver således også et nøje udført stykke forarbejde og stor omhyggelighed ved påføring, såfremt den nanobaserede barriere har de bedst mulige betingelser for at beskytte din bil.

Hos Meguiar’s har vi mangeårig erfaring og ekspertise inden for coating af biler, hvilket har givet os et velfunderet renommé i branchen. Det har tilladt os at udbrede konceptet gennem en nøje udvalgt skare af samarbejdspartnere, som alle har vores mindset og er såvel certificerede og uddannet i vores teknikker.

Vi er særligt pertentlige i vores udvælgelsesproces af partnere, der skal varetage vores omdømme, afspejle vores værdier og ikke mindst skal have et skarpt øje for detaljen.

Vi har uddannet alle partnere i brugen af vores behandlinger og trænet dem i de seneste teknikker, så du er sikret en bil, der er bedre beskyttet mod ridser, lakdefekter fra syreregn samt oxidering, vand- og smudsafvisende, samtidig med at du opnår en flottere glans og dybde i lakken. Forskellen er ikke til at tage fejl af.

Vi sætter en ære og stolthed i at have en høj standard, når det kommer til coating. Vores coating-partnere kan derfor give den nødvendige rådgivning, vejledning og introduktion, når du skal have planlagt et coating-forløb.

Se på det nedenstående kort, om vi har en samarbejdspartner i nærheden af dig, som tilbyder keramisk coating.

Vejen til den bedste lakbeskyttelse på din bil er ikke nødvendigvis så lang.

Meguiar’s sætter barren for kvalitet højt

Som kunde hos os får du et behandlingscertifikat som et bevis på, at din bil har fået foretaget en keramisk coating hos en af vores partnere. Her vil der også stå, hvad du skal være opmærksomhed på, hvad du skal gøre ved bilen, og hvordan du behandler den efterfølgende for at øge holdbarheden af behandlingen.

Holdbarheden er nemlig altafgørende. På certifikatet vil der også være angivet, hvornår du skal have serviceret din bilcoating – hvilket er hver 6 mdr. Her vil den blive renset af og få en ny topcoat, som er med til at reparere overfladen og efterlader den så god som ny. Denne servicering er samtidig med til at gøre, at coatingen holdere længere.

I dag findes der mange udbydere og leverandører på coating og bilpleje af lakeringer – og det kan være svært at vælge, hvem du skal gå med. Ved at vælge en af vores partnere er du garanteret en høj service, standard og eminent lakbeskyttelse. Ønsker du at se resultaterne for dig selv? Så tjek vores inspirationsside ud. Her kan du se billeder, videoer og opslag taget direkte af forbrugerne selv, hvor du vil se resultatet af vores keramiske coating og andre bilplejeprodukter.

Kontakt Meguiar’s eller en af vores partnere og få et tilbud på coating

Hvis vores keramiske coating har vækket din interesse, skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte enten os eller en af vores coating-partnere allerede i dag. Vi vil hellere end gerne forklare dig yderligere om keramisk coating, vedligeholdelse af den efterfølgende eller andre relaterede spørgsmål.

Du kan også bestille et tilbud på en keramisk coating af netop din bil her på vores hjemmeside, så vil en af vores coating-partnere i nærheden af dig tage kontakt omkring et muligt coating-forløb. Hos Meguiar’s hjælper vi både private forbrugere og B2B-kunder, hvor vi kan kontaktes over telefon, mail eller vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.