-

All Purpose Cleaner Plus TW

På lager

498,75 kr
Varenummer : D10401


 • All Purpose Cleaner praktisk talt til alle overflader og egner sig glimrende til alle hurtigt kørende, højtydende rensemaskiner, hvad enten de bruger almindeligt koldt eller varmt vand. Kan anvendes både som kraftigt rensemiddel eller som mere universelt rengøringsmiddel. Kan anvendes til rensning af kraftigt tilsmudsede overflader som motor og dæk, men kan også anvendes som et hurtigt virkende lavt skummende rensemiddel til tæpperensemaskiner. Efterlader tæpper og indtræk med en behagelig duft. Skader ikke plastik, glas eller læder.


   


  BLANDINGSFORHOLD:
  4:1 Kraftig styrke til stærkt smudsede emner
  10:1 Mellemstyrke, interiørs
  20:1 Generel rengøring, Tæpperenser med koldt vand.
  64:1 Generel rengøring, Tæpperenser med varmt vand.  For bedste resultat brug Meguiars professionelle blandingsanlæg (DMS6000) for præcis blanding og minimal spild.  BRUGSANVISNING: Bland til den anbefalede styrke og spray på den ønskede overflade. Lad regøringsmidlet sidde i 30-45 sekunder og skyl grundigt med rent vand. Midlet må ikke tørre på overfladen.  PROFESSIONELLE TIPS: For grundigere og længerevarende rensninger med rensemaskine, anbefales det at påføre universalrengøringsmidlet direkte på tæppe eller indtræk og så kun at anvende rensemaskinen til afskylning og opsamling. Ved kun at køre rent vand igennem maskinen vil pumpen holde længere.Produktbeskrivelse

All Purpose Cleaner praktisk talt til alle overflader og egner sig glimrende til alle hurtigt kørende, højtydende rensemaskiner, hvad enten de bruger almindeligt koldt eller varmt vand. Kan anvendes både som kraftigt rensemiddel eller som mere universelt rengøringsmiddel. Kan anvendes til rensning af kraftigt tilsmudsede overflader som motor og dæk, men kan også anvendes som et hurtigt virkende lavt skummende rensemiddel til tæpperensemaskiner. Efterlader tæpper og indtræk med en behagelig duft. Skader ikke plastik, glas eller læder.

 

BLANDINGSFORHOLD:
4:1 Kraftig styrke til stærkt smudsede emner
10:1 Mellemstyrke, interiørs
20:1 Generel rengøring, Tæpperenser med koldt vand.
64:1 Generel rengøring, Tæpperenser med varmt vand.


For bedste resultat brug Meguiars professionelle blandingsanlæg (DMS6000) for præcis blanding og minimal spild.


BRUGSANVISNING: Bland til den anbefalede styrke og spray på den ønskede overflade. Lad regøringsmidlet sidde i 30-45 sekunder og skyl grundigt med rent vand. Midlet må ikke tørre på overfladen.


PROFESSIONELLE TIPS: For grundigere og længerevarende rensninger med rensemaskine, anbefales det at påføre universalrengøringsmidlet direkte på tæppe eller indtræk og så kun at anvende rensemaskinen til afskylning og opsamling. Ved kun at køre rent vand igennem maskinen vil pumpen holde længere.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?