-

Boat/RV Pure Wax

På lager

249,00 kr
Varenummer : M5616

Meguiar’s M56 Marine/RV Pure Wax Carnauba Blend giver holdbar højglansbeskyttelse til alle Marine- og RV-overflader af glasfiber og gelcoat.  Får din båd eller RV til at se ud som ny!  • Beskytter mod solens ultraviolette stråler

  • Sikker, effektiv og let at bruge på alle glasfiber, gelcoat og malede marine eller RV overflader

  • Nem at arbejde med!


Produktbeskrivelse

Giv din båd eller RV en slidstærk og langtidsholbar beskyttelse!

Dette produkt er foretrukket af båd- og campingvognsejere verden over!
No. 56 Pure Wax blander Brasiliansk carnaubavoks med polymer og harpikselementer for at opnå en forbedret glans og langtidsholdbar beskyttelse!
Derudover tilføjer den en dybde til den glans, der opnås ved brug af No.45 Pure Polish. Sikkert og effektivt at anvende på alle glasfiber og gel coat overflader.

Anvendelse med polermaskine: Omrystes grundigt inden brug. Påføres på en ren og kølig overflade. Arbejd på et område ad gangen og påfør produktet til overfladen. Ved ny polerpude er det en fordel at påføre en mængde – i form af et x på selve puden.
Anvend et let tryk og fordel produktet jævnt med overlappende bevægelser for at sikre optimal dækning. Lad produktet tørre til en tåge. Tør overskydende produkt af med en ren Supreme Shine mikrofiberklud. Gentag på alle områder. Må ikke anvendes på vinyl og gummioverfalder.

 

Anvendelse med håndkraft: Omrystes grundigt inden brug. Påføres på en ren og kølig overflade. Arbejd på et område ad gangen. Påfør produktet på en ren mikrofiberklud eller på en applikatorpude og arbejd det grundigt ind i overfladen. . Lad produktet tørre til en tåge. Tør overskydende produkt af med en ren Supreme Shine mikrofiberklud. Gentag på alle områder. Må ikke anvendes på vinyl og gummioverfalder.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?