Supreme Shine Protectant

På lager

149,00 kr
Varenummer : G4016

Til alle som kan lide glans, er Supreme Shine den hurtige og lette vej til at forbedre alleformer for plast og kunststof inde og ude. 
Supreme Shine fedter ikke,men efter laden en flot frisk glans på instrument bord, plastlister, kunststof kofangere m.m. i lang tid.
Meguiar's Supreme Shine Protectant er en effektiv vinyl makeup som renser og vedligeholder en naturlig og pæn kabine. Supreme Shine giver ikke et fedtet look, og giver bilens interiør et nyt skinnende look, samtidigt med at det dufter dejligt af kokos.  

Produktbeskrivelse

Til alle som kan lide glans, er Meguiar's Supreme Shine den hurtige og lette vej til at forbedre alle former for plast og kunststof inde og ude. 

 

Supreme Shine fedter ikke og efterladen en flot frisk glans på instrument bord, plastlister, kunststof kofangere m.m. i lang tid.
 

Meguiar's Supreme Shine Protectant er en effektiv vinyl makeup som renser og vedligeholder en naturlig og pæn kabine. Supreme Shine giver ikke et fedtet look, men giver bilens interiør et nyt skinnende look, samtidigt med at det dufter dejligt af kokos.  Grundet UV-beskyttelse i produtket giver Supreme Shine Protectant et langt holdbart resultatet.

 

Meguiar.s Supreme Shine Protectant kan bruges både inde i bilen samt udenpå.

 

Anvendelse:

  1. Omryst produktet grundigt.
  2. For bedste resultatet anvendes produktet på en kølig overflade i skyggen.
  3. Spray direkte på overfladen eller på en ren mikrofiberklud.
  4. Fordel produktet jævnt for at forhindre i striber og skjolder.
  5. Aftør overskydende materiale.

Bemærk: Bør ikke anvendes på dæk, motorcyklen- eller cykelsaddel / pedaler. Må ikke anvendes på klar plastik. Undgå at sprøjte på beton eller asfalt. Bør ikke anvendes på overflader hvor et blankt og skinnende resultat ikke er ønsket.

Indeholder 473ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?