Convertible & Cabriolet Impregnering

På lager

169,00 kr
Varenummer : G2112

Forsegling fra Meguiars til Cabriolet modeller - beskyt og bevar dine Cabriolet.


Beskyt og bevar din cabriolet med Meguiar´s Convertible & Cabriolet Weatherproofer.


Denne omfattende formel skaber en beskyttende barriere, der leverer langvarige forsvar mod UV stråler, syreregn, fuglklatter, pletter og meget mere. Specielt udviklet til brug på lærred, stof, mohair og vinyl toppe.


Meguiar´s Convertible & Cabriolet Weatherproofer er nem at bruge grundet den nemme aerosoldåse, der gør det nemt at bevare din cabriolet,  

Produktbeskrivelse

GENNEMFØRT BESKYTTELSE IMOD NATURENS KRÆFTER


• Påfører en langtidsholdbar barrier imod UV-stråler, syreregn, fugleklatter, pletter, m.v.
• Specielt udviklet til lærred, stof, mohair og vinyl toppe.
• Efterlader en usynlig coating, som frastøder vand og pletter, og samtidig beskytter imod misfarvning med en fantastisk UV-beskyttelse.

 

INSTRUKTIONER: Overfladen skal være kølig at røre ved og køretøjet skal være parkeret i et lyst og ventileret område. Rens grundigt overfladen med Meguiar’s® Convertible & Cabriolet Cleaner. Vær opmærksom på at overfladen er helt tør inden dette produkt påføres. Spray produktet på i et område på cirka 50x50 cm af gangen indtil du er sikker på at området er helt dækket. Aftør eventuelt produkt, som er havnet uønskede steder (vinduer, lak, m.v.) omgående. Produktet hærder på få minutter og bør ikke berøres imens.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?