-

Historien om Meguiars

Hvad der for over et århundrede siden begyndte som et simpelt møbel polish laboratorie, i garagen hos grundlæggeren Frank Meguiar, Jr., strækker sig nu over fire generationer af Meguiar familie vedholdenhed. Selv i de vildeste drømme er det tvivlsomt at Frank Meguiar, Jr., kunne have forudset hvad hans første flaske møbel polish tilbage i 1901 kunne være blevet til et århundrede senere.

historie_1 

Meguiar´s, Inc. er blevet en global leder i bilpleje og er stolte af at kunne præsentere vores næste generation af produkter, værktøjer og tilbehør til den seriøse bilentusiast. Vi arbejder hårdt for at sætte en helt igennem ny standard for kvalitet og effektivitet i industrien.

Fra den første flaske møbel polish, byggede Frank Meguiar, Jr. hans firma på høj kvalitet og en forståelse for forbrugerens behov. I dag har Meguiar´s, igennem stærke samarbejder med seriøse bil entusiaster verden over, præsteret en tryghed og respekt for branded, som kan ses igennem vores produkter og viser sig i livsstilen indenfor bilhobbyen.

historie_2_familie

1923 var Meguiar´s en sand familie virksomhed, hvor alle hjalp til med at lave produkterne i hjemmet. I løbet af dagen ville Frank Meguiar, Jr. demonstrere og sælge produkterne lavet natten før for at betale for familiens indkøb.

Familie virksomheden voksede sig ud af garangen og flyttedetil  hovedkontoret i 1936.

historie_3_mirror_bright