-

Glass Cleaner Concentrate - Pro Tester Kit

På lager

161,25 kr
Varenummer : D20120Promo

I dette Pro Tester Kit har du mulighed for at teste Glass Cleaner Concentrate som en del af vores Pro Tester Kit serie.


Professionel glasrens som er specielt udviklet til at fjerne selv det mest fastsiddende skidt, samtidigt med at produktet er sikkert i brug - både for brugere og for bilen.


Meguiar's kemikere og ingenører har med dette produkt gjort sig umage med, at give brugeren et meget brugervenligt produkt, samtidigt med at det virker bedre end langt mere giftige produkter.


En glasrens bruges i kabiner og andre miljøer hvor der ikke er ret meget plads, derfor er det ekstra vigtigt, at produktet er effektivt - så man ikke skal opholde sig i dumme arbejdsstillinger længere end højst nødvendigt, men også at produktet er relativt sikkert i brug for brugeren. Meguiar's Glass Cleaner Concentrate er - når det er opblandet korrekt, UDEN faremærker og derved helt sikkert i brug-


På vores dispenserflaske som høre til dette produkt (Varenummer: D20120), er der påtrykte streger som sikre korrekt blanding, så produktet dele er helt ufarligt i brug, men også for at de økonomiske fordele ved dette produkt kan overholdes.  • Ruderens specielt udviklet til professionel bilpleje

  • Efterlader ingen mærker på fx. instrumentbord eller dørsider.

  • Sikker i brug på solfilm.

  •  Ammoniakfri – dufter dejligt. 


Dette kit indeholder:  • Detailer: All Purpose Cleaner+ (D20103)

  • Spraytop kemisk resistent til detailer-dispenser (D110542)

  • 0,945L Færdigblandet produkt

Produktbeskrivelse

Dansk brugsanvisning og overholder retningslinjer
Labelen er på dansk og giver nemt overblik over fortyndigsforhold, og brugsanvisning som overholder arbejdstilsynets erhversmæssige regler og retningslinjer.

Slut med at tage den forkerte dispenser
Meguiar's solide Detailer dispensere er præmærket med navnene og farvekodet til Meguiars-produkter, der forhindre krydskontaminering.

Langtids holdbar kvlitets flasker
Dispenseren er kemi resistent og med silke tryk på. Dispenseren er lavet i tykt stød resistent letvægtsplast, og silke tykket gør labelen yderst holdbar.

Kemisk spraytop
Kemisk spraytop som er special udviklet til at kunne forstøve produkt ud selv efter års slid og kemiske produkter.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?