-

FLEX - BW 18.0-EC Løvblæser Akku

På lager

1.361,25 kr
Varenummer : 472.913

FLEX løvblæseren er nem og sikker måde at tøre bilen, 100% ridsfri og effektivt.  • Elektronisk styringssystem (EMS) beskytter maskinen, forlænger levetiden og øger effektiviteten

  • Kulfri motor med højere effektivitet og længere levetid

  • Luftmængde regulering på 3 niveauer (10600 / 14200 / 18000 rpm)

  • Volume: 3,11 m³/min

  • Luft hastighed: 80 m/sec


BEMÆRK: Batterier og lader købes særskilt KØBES HER

Produktbeskrivelse

 

Ridsefri aftøring

Når man tørre bilen med luft er der ikke noget matriale i berøring med overfladen på bilen, derfor er der ingen risiko for at man gnider sand rundt på den ny vasket lak.

Ingen våde håndklæder

Når man aftøre en større bil, eller en bil der ligger meget vand på, har man ofte brug for flere håndklæder. Men med en kraftfuld løvblæser kan du enten tørre bilen helt, eller bare tage det værste vand på bilen. Derved opnår du et hurtigere og bedre resultat med en blanding af lufttørring og håndklæde.

Mere volume

FLEX Løvblæseren levere en enorm mængde luft til at skubbe vandet ud af sprækker og hjørner, f.eks. ved fronten af bilen med mange små huller. Ved luft tørring tager en gril et par sekunder at tørre, imodsætning til manuel tørring med håndklæde som sagtens kan tage minutter.

I modsætning til en kompresser og luft pistol, levere FLEX en højere volume, men mindre tryk. Dette gør at man har nemmere ved at skubbe vandet af bilen på større områder af gangen, og man ikke får de mange høje skingre mislyde ved gummi lister og motorrum.

Lednings- og slangefri

Den batteridrevne maskine er 100% trådløs, så det er slut med at slange og ledninger hænger fast under dæk eller bliver slæbt hen over lakken.

 

BEMÆRK: Batterier og lader købes særskilt