Bilplejespecialist til verdens bedste bilplejeprodukter

VI Udvider!

 

Kan du formidle din store viden om bilpleje til kunder i klargørings- og autobranchen? Har du samtidig lyst til en selvstændig rolle med stor frihed i et succesfuldt team af specialister, der kombinerer faglig viden med kompetent rådgivning, så søger vi p.t. 2 Bilplejespecialister til Jylland.

 

Meguiar’s er verdens største bilplejeproducent og det er ikke uden grund at vore produkter omtales som verdens bedste. Som bilplejespecialist bidrager du til værdiforøgelse, når du dagligt kommer ud til værksteder, hvor du yder teknisk support på højt niveau og god service i relation til bilplejeområdet. Du trives med at dele din specialistviden og underviser gerne kunder inden for autobranchen.

 

Du bliver en del af Meguiar’s team af specialister, der arbejder målrettet med kunder i auto- og klargøringsbranchen. Du planlægger selvstændigt din hverdag. Du fungerer som rådgiver for kunderne og understøtter salget af produkter inden for bilplejeområdet, herunder forbrugsartikler og maskiner. Som specialist er du på forkant med markedets udvikling og kan rådgive inden for mere komplicerede områder som polering, lakforsegling, vask, optimering af klargøring mv.

 

Arbejdstiden tilbringer du hos kunderne, så vi ser gerne, at du har bopæl centralt i Jylland, evt. Trekantsområdet, Århus eller lign centrale steder.

Faglig stærk bilplejespecialist med flair for rådgivning og kundekontakt

Der kan være mange indgange til jobbet, din baggrund er ikke det væsentligste, det vigtigste er din indstilling til opgaven, men det er en fordel hvis du har en solid erfaring med bilpleje og klargøring på højt niveau. 

 

Du er klar til en karriere som bilplejespecialist hos os, hvis du:

 • Er selvstændig, serviceminded, udadvendt og trives med at være tæt på kunderne
 • Har en løsningsorienteret tilgang til de problemstillinger, som kunderne kan opleve
 • Er tillidsvækkende og i stand til at udvikle varige kunderelationer
 • Gennem forretningsforståelse og gode formidlingskompetencer kan forklare Meguiar’s unikke koncept og produktfordele
 • Kan formidle din faglige viden

Afvekslende og selvstædigt job i et velfungerende team

Vi tilbyder en spændende rolle i et stærkt team i en virksomhed i vækst. Med den rette indstilling vil du hurtigt trives i en afvekslende og selvstændig hverdag i en professionel virksomhed.

 

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

 • Grundig introduktion og oplæring, bl.a. samkørsel og sparring med de nuværende specialister
 • Support/sparring fra kompetente kollegaer på hovedkontoret
 • Fast løn og provision. Provisionen er UDEN loft.
 • Et job hvor du i høj grad selv tilrettelægger din arbejdsdag
 • Gulpladebil med relevant specialudstyr, iPad og mobiltelefon
 • Frihed under ansvar
   

Er du interesseret i stillingen så send gerne CV og ansøgning til kundeservice@meguiars.dk - vi afholder løbende samtaler ind til stillingen er besat.