-

Ultra Finishing Durable Glaze

På lager

Varenummer : M30564

Meguiars 305 Ultra Finishing Durable Glaze er det første skridt i at skabe en strålende, højglansglans efter vådslibning, cutting og polering af en nyt lak. Meguiars 305 Ultra Finishing Durable Glaze er formuleret ved hjælp af en kompleks blanding af olier, superfine slibemidler og holdbar voksbeskyttelse, hvilket øger glansen og tilføjer beskyttelse til frisk maling. Meguiars 305 Ultra Finishing Durable Glaze er åndbar og nem at håntere, og dens silikone-fri formel gør det sikkert i i autolakerings miljøer.

Produktbeskrivelse

Auto lakerings shop bruger typisk en glaze efter sammensætning og polering af et nyt malingsjob for virkelig at få lakken til at poppe, så når kunden henter køretøjet, bliver de blæst væk af det flotte resultat de har invisteret i at få lakeret (eller repareret). Det eneste problem med en glaze er, at de ikke tilbyder nogen voksbeskyttelse indtil nu!

Meguiars M305 Ultra Finishing Durable Glaze er den eneste body-shop sikre glaze formuleret med ægte voksbeskyttelse. Det betyder, at din nymalet bil ikke kun vil se suæer godt ud, men nu også beskyttet!

Meguiars M305 Ultra Finishing Durable Glaze er åndbar og nem at håntere, og dens silikonefrie formel gør det sikkert at bruge i værkstedet. Brug Meguiars M305 Ultra Finishing Durable Glaze i hånden eller maskinen.

Meguiars M305 Ultra Finishing Durable Glaze tilbyder let malingskorrektion, når den bruges med en poleringspude på en DA eller rotary polermaskine. Brug Meguiars M305 Ultra Finishing Durable Glaze til at fjerne lette hologrammer og overfladiske swirls på et nymalet køretøj.

Du kan også bruge Meguiars M305 Ultra Finishing Durable Glaze på hærdede overflader (tænk en ny bil, som du lige har købt) for at forbedre glansen, inden du anvender en dedikeret voks eller fugemasse.