-

Rupes BigFoot Mini LHR75

På lager

2.499,00 kr
Varenummer : LHR75E/STN

RUPES BigFoot LHR75E er en excentrisk poler til vanskelige former og plet reparationsarbejde. RUPES BigFoot LHR75E er et must for enhver professionel detailing virksomhed at opnå perfekte resultater, selv på vanskelige steder. Takket være 12 mm udsving kombineret med RUPES tilbehør og polering kan du opnå hurtige resultater vinger, frontpaneler osv.


Ergonomisk perfektion:


Med sine skridsikre gummiindsatser foran er LHR 75E ideel til alt poleringsarbejde på svært tilgængelige steder. Perfekt arbejdskomfort giver dig mulighed for at opnå de bedst mulige resultater


On-Off switch lås:


Tænd / sluk-knappen på denne BigFoot-maskine er udstyret med en skridsikker gummi og giver en kontrolleret progressiv start, der giver dig fuld kontrol over maskinen.


Design:


Opmærksomheden på detaljer er ikke kun begrænset til det innovative og attraktive design. Det moderne design og enestående teknisk kvalitet kombineres med en række detaljer, der er resultatet af omhyggelig forskning med fokus på maksimal komfort. De forskellige skridsikre gummiindsatser indbygget i maskinen har mange funktioner. Især indsatsstykket på den anvendte maskine optimerer poleringsmaskinen til at hjælpe med placering på overfladen, der skal behandles.


Maksimal fleksibilitet:


Takket være bagskiven med en relativ lille diameter er LHR75E perfekt til polering af små og svært tilgængelige områder. Maskinens lille størrelse og 12 mm bane giver ikke kun behagelig betjening, men også for nøjagtighed ved polering.


Elektronisk hastighedskontrol:


Hastigheden er både praktisk og nem at bruge. Poleringsmaskinens hastighed kan også let justeres uden afbrydelse af arbejdet.