-

Rupes BigFoot LHR15

På lager

2.998,75 kr
Varenummer : LHR15ES/STN
Rupes BigFoot LHR15 anses af mange for at være verdens bedste poleringsmaskine i Dual Action eller Random Orbital.

 


Poleringsarbejde med maskine har tidligere været noget for de erfarne, men Dual Action har gjort det en process som de fleste kan gøre nu.

Samentidigt levere et resultat som fra et professionelt klargøringscenter. Med en Dual Action er det svære at lave fejl og derved skader i lakken, og med maskinens udslag undgår man også puden bliver for varm.

Produktbeskrivelse

RANDOM ORBITAL: Bagpladen følger en bane og er fri til at rotere omkring sin egen centrale akse. Bagpladen er fri til at rotere ved forskellige hastigheder og retninger ved hjælp af forskydningsbevægelsens centrifugalkraft og friktion. Hvis friktionskræfterne er således, at de forhindrer rotation af skiven, mens værktøjet stadig fungerer, vil den tilfældige orbitale bevægelse simpelthen blive en orbital bevægelse. Antallet af diskrotationer er variabelt og uafhængigt af antallet af udførte kredsløb. Den tilfældige orbitalbevægelse er for tiden det bedste kompromis med hensyn til effektivitet og overfladebehandlingskvalitet.

ELEGANT DESIGN
RUPES designafdeling har lagt særlig vægt på design og ergonomi hos BigFoot polermaskiner. Den perfekt afbalancerede maskinkrop, det praktiske håndtag, den lydløse drift og minimale vibrationer er blot nogle af de egenskaber, der hjælper med at gøre BigFoot til markedets mest alsidige og efterspurgte system.

ANTISPINNING BESKYTTER
Den antifinnende hylster med dobbelt funktion er designet til at beskytte operatøren mod de bevægelige dele og fungere som en kobling til bagpuden, hvilket forhindrer yderligere belastning af skumpoleringspuden, når den ikke er i direkte kontakt med overfladen.

ELEKTRONISK HASTIGHEDSMODUL
Hastighedsregulatoren på håndtaget er både praktisk og nem at bruge. Poleringsmaskinens hastighed kan også reguleres under brug, hvilket undgår enhver afbrydelse af poleringsoperationen.

ON-OFF SWITCH LOCK
Ved at trykke på knappen på VENSTRE side af håndgrebet, mens du polerer, låses tænd / sluk-kontakten. Dette gør det muligt for operatøren at bevæge sine hænder frit til forskellige gribepositioner, mens værktøjet kører.

DESIGN
Opmærksomheden på detaljer er ikke begrænset til kun det innovative og attraktive design. De moderne linjer og enestående teknisk kvalitet kombineres med en række detaljer, der er resultatet af omhyggelig forskning, der sigter mod at opnå maksimal førerkomfort.