-

MG 7 Show Car Glaze

På lager

498,75 kr
Varenummer : M0764

Hvis du allerede er bekendt med denne intense Glaze, er du allerede klar over, hvor vigtigt den er for en konkurrencekvalitet på en bil uden klarlak.Hvis dette er din første oplevelse med # 7 Show Car Glaze, skal du forberede dig på at blive wow'd! Dette er det samme produkt, som bilpleje eksperter i årevis har brugt til show biler.I årevis har de været meget afhængige af Meguiar's # 7 Show Car Glaze for at få den høje glans, der er så eftertragtet af bilentusiaster.# 7 Show Car Glaze er kendt for sin enestående skinnende finish og er legendarisk blandt dem, der sværger til at polerer lak med håndkraft.

Produktbeskrivelse

Hvis du allerede er bekendt med denne intense Glaze, er du allerede klar over, hvor vigtigt det er for en konkurrencekvalitet. Hvis dette er din første oplevelse med # 7 Show Car Glaze, skal du forberede dig på at blive wow'd! Dette er det samme produkt, som bilpleje eksperter i årevis har brugt til show biler.

I årevis har de været meget afhængige af Meguiar's # 7 Show Car Glaze for at få den høje glans, der er så eftertragtet af bilentusiaster.

# 7 Show Car Glaze er kendt for sin enestående skinnende finish og er legendarisk blandt dem, der sværger til at polerer lak med håndkraft.

 

Men det opnår pragtfulde resultater, også når det anvendes af orbitalbuffer eller dual action polermaskine. Dette er en ægte showglaze, der oprindeligt blev udviklet til den ivrige samler, seriøse entusiast og udstillingsbil. Dybden af ​​glans er intet mindre end fantastisk!

 

Meguiar's # 7 Show Car Glaze er en ægte polish med højt udbytte uden beskyttelsesegenskaber. Sørg for at følge applikationen med et lag med voks i topkvalitet, såsom Meguiar's Gold class paste wax (G7014) eller Meguiar's Hi-Tech Yellow Wax # 26. De rige blødgøringsmidler og nærende olier i # 7 Show Car Glaze producerer en meget dyb, mirror-gloss . # 7 er sikkert at bruge på alle lakker uden klarlak og også på klarlakker.