-

Engine Dressing - Motorkonservering

På lager

149,00 kr
Varenummer : G17316

Meguiar´s Engine Dressing holder alt under motorhjelmen som nyt. Dressingen genopretter og beskytter motorrummets materialer, så de forbliver som nye. Dette produkt giver en langvarig beskyttelse, men samtidig fedter det ikke.

Produktbeskrivelse

Meguiar´s Engine Dressing holder alt under motorhjelmen som nyt. Dressingen genopretter og beskytter motorrummets materialer, så de forbliver som nye. Dette produkt giver en langvarig beskyttelse, men samtidig fedter det ikke. Sikkert i brug da det ikke indenholder opløsningsmidler! Denne specialiserede formel forhindre at plast og gummi taber farve, krakelere og sikrer at disse materialer ikke bliver hårde. Bruges som step 2 efter Meguiar´s step 1 Engine Clean.

 

ANVENDELSE: For at opnå det bedste resultat, rengøres motoren først med Meguiar’s Engine Clean og en Meguiar’s Supreme Shine® mikrofiber klud. Overfladen skal være kølig og bilen parkeret i skygge. Påfør produktet ufortyndet over hele motorskjoldet og lad det tørre i et par minutter. For at opnå det bedste resultat kan du benytte en Meguiar’s Application Pad eller en Meguiar’s Supreme Shine® mikrofiber klud til at fordele produktet med. Vask ikke produktet af.


TIP: Dæk evt. følsom elektronik eller vær sikker på ikke at ramme det.