-

Rupes LHR15 MK3

På lager

4.937,50 kr
Varenummer : LHR15MK3

Rupes LHR 15 Mark III er bygget til at håndtere næsten alle detaljeringssituationer og er det ultimative valg til detaljerede professionelle, der søger en balance mellem ydeevne og manøvredygtighed. Det ergonomiske design giver mulighed for præcis lakkorrigering med komfort inklusive buede overflader. Den kraftfulde motor leverer maksimal ydelse i det optimale OPM-område og ideel ydelse gennem hele hastighedsområdet med tilføjelse af en progressiv udløser og justerbar hastighedskontrol.

Produktbeskrivelse

Designet som den ægte "Detailers BigFoot" balancerer Rupes LHR15 Mark III polermaskine ydeevne, manøvredygtighed, kapacitet og den ergonomiske egenskab hos RUPES BigFoot-familien af ​​random orbital poleringsmaskiner. Mens orbit på 15 mm er mindre end flagskibet LHR21-værktøjet med 6 mm, kompenserer Rupes LHR15 Mark III med en højere tophastighed og kombineret med 125 mm / 5" / bagpladen gør det muligt for værktøjet at tage mere komplekse eller indviklede kurver og konturer, der findes i nutidens moderne bildesign.

Forbedring af den forrige generation Rupes LHR15, Rupes LHR15 Mark III tilføjer ergonomiske gummigreb til forbedret brugeroplevelse, progressiv udløser, et mere raffineret case med endnu bedre balance, dobbelt værktøjsstøtte hviler for at holde maskinen oprejst, og maskinen kommer med en 30 fod lednings.

Mark III fortsætter med at prale af det mest effektive design i kategorien, der kun forbruger maksimalt 500 watt input, hvilket betyder, at Rupes LHR15 Mark III leverer utrolige mængder moment og kraft til overfladen uden yderligere vibrationer, værktøjsgenereret varme eller andre bivirkninger der fører til svækket udholdenhed hos brugeren, der er almindeligt med værktøjer af lavere kvalitet.

Hvis du leder efter det all around random orbital poleringsmaskine til detailing, skal du ikke lede længere end Rupes LHR15 Mark III.