Rupes I-Brid Uden udstyr

Ikke på lager

5.373,75 kr
Varenummer : HR81ML/BLX

Alsidig maskine med et bredt udvalg af tilbehør og evnen til at bruge værktøjet med batteri eller strømforsyning gør BigFoot Nano med iBrid Technology til det mest alsidige værktøj, der nogensinde er oprettet. Ideel til små overflader, pletreparation eller arbejde i trange områder. Nano giver et næsten ubegrænset antal applikationer og løsninger til professionelle.

Produktbeskrivelse

RUPES iBrid nano er mere end blot et teknologisk fremskridt; den introducerer en designfilosofi, der vil lede udviklingen af ​​RUPES-produktlinjen. iBrid indleder en æra med innovation, fleksibilitet, alsidighed og bæredygtighed. Det nye iBrid-produktionskoncept øger proceseffektiviteten og optimerer brugeroplevelsen. iBrid tilbyder funktionaliteten og bekvemmeligheden ved batteriteknologi kombineret med muligheden for strømforsyning med ledning. Den højtydende motor tilbyder optimal ydelse med lav miljøpåvirkning og energibesparelser. Yderligere alsidighed tilbydes gennem brugen af iBrid Nano, der tilbyder flere bevægelser, inklusive både roterende og tilfældige mønstre. Ved blot at skifte de eksterne redskaber kan brugeren vælge den perfekte bevægelse til den anvendte applikation man kommer udfor ved detailing! IBrid Nano er medlem af BigFoot-familien og har en stamtavle for pålidelighed og kvalitet. Den kan parres med et komplet udvalg af skum pads og compounds til praktisk taget ubegrænset anvendelse. Du vil elske den nye BigFoot Nano, et multifunktionsværktøj, der betjenes ubesværet og effektivt med kun en hånd.

Ved hjælp af 40 eller 70 mm RUPES-skumpuder og slibeskiver tilbyder BigFoot Nano en løsning, der ikke ligner noget andet på markedet i dag til adressering af kompakte rum, mindre overflader eller bare pletreparation. Med mulighed for flere tilbehørs muligheder samt valg af roterende, 3 mm tilfældig orbital eller 12 mm tilfældig orbital er mulighederne for hvad Nano kan gøre uendelige.

Den lange hals Nano er det mest populære valg for sin alsidighed og rækkevidde. Få let adgang til rum, der er helt uopnåelige med traditionelle poleringsmuligheder med lethed, herunder indre sektioner af hjul, dør falser eller polere indviklede detaljer omkring kofangere, emblemer eller lygter.