Om os

Meguiars i Danmark

 

Vi startede i Danmark Ca. 1 November 2009, og har lige siden forsøgt at lære den danske befolkning at stave, udtale og ikke mindst at bruge Meguiar's bilpleje produkter.

Heldigvis har det været nemmere at lære folk at bruge produkterne, end at udtale og ikke mindst stave til det, og det har gjort at vi idag er 6 mennersker i virksomheden.

 

Vores lyst til at drive Meguiar´s Danmark udmunder i vores interesse for biler og plejen af selvsamme, og vores viden om at det her er den bedste . Vi oplever en lyst til “det bedste” når vi står på vores mange shows landet over, og det gør at vi tror på at Meguiar´s indenfor en kort årrække vil sætte en ny standard i Danmark for hvordan glans og spejlinger skal se ud.

 

Har I spørgsmål eller lign. skal I selvfølgelig være velkommen til at kontakte os.

 

Glæder mig til at møde jer til de kommende shows.

 

De bedste hilsener, 
Anders Sommer

 

Meguiars Ansatte

Vi er stolte over at have et professionelt team af folk, som følger med til shows, messer, pakker webordre, sender produkter til vores forhandlere og professionelle, sælger, polerer, pudser ruder - ja, beskæftiger sig med alt hvad der har med Meguiar´s ånden at gøre: BILPLEJE!

Uanset hvem du spørger, vil du få svaret: Du skal da bruge Meguiar´s! Ekspertisen er stor, erfaringen ligeså, men ikke mindst er alle utroligt glade og arrangeret mennesker, hvilket er utroligt vigtigt i vores lille team! 

 

Anders Sommer

Direktør / indehaver - as@meguiars.dk / 4127 9594

Ansvarlig for lager, indkøb, marketing og kreditor bogholderi. 

Henrik Falk

hf@meguiars.dk / 6021 7548

Salgsansvarlig på Sjælland, Bornholm og Øerne. 
 

Rune Høgh

rh@meguiars.dk / 2870 7075

Teknisk Chef og pt. Salgsansvarlig Fyn og Syd Jylland

Torben Møller

tm@meguiars.dk / 6143 3014

Salgsansvarlig Midt og Nordjylland