Rupes LHR 15 MK2

På lager

4.123,75 kr
Varenummer : LHR15MK2

LHR 15 MarkII er bygget til at håndtere næsten alle detaljeringssituationer og er det ultimative valg til detaljerede fagfolk, der søger en balance mellem magt og manøvredygtighed. Det ergonomiske design giver mulighed for præcis lakkorrigering med komplet komfort inklusive buede overflader. Den kraftfulde motor er 30% mere effektiv end tidligere generationer og leverer maksimal ydelse gennem hele hastighedsområdet.

Produktbeskrivelse

Designet som den ægte “Detailers BigFoot” balancerer LHR15 Mark II polermaskine ydeevne, manøvredygtighed, kapacitet og den ergonomiske egenskab af RUPES BigFoot-familien af ​​tilfældige orbital poleringsmaskiner. Mens orbit på 15 mm er mindre end flagskibet LHR21 med 6 mm, kompenserer LHR15 Mark II med en højere tophastighed og kombineret med 125 mm bagpladen gør det muligt for værktøjet at påtage sig mere komplekse eller indviklede kurver og konturer, der findes i nutidens moderne bildesign.

Forbedring af den første generation LHR15ES, LHR15 Mark II tilføjer ergonomiske gummigreb til forbedret brugerfølelse, en visuelt hastighedskema, der er trykt på værktøjets krop, et mere raffineret chassis med endnu bedre balance. Især en redesignet motor, der er 30% mere effektiv end sin forgænger, mens den kun bruger maksimalt 500 watt input, betyder at LHR15 Mark II leverer utrolige mængder moment og kraft til overfladen uden yderligere vibrationer, værktøjsgenereret varme eller anden side effekter, der fører til træthed hos operatøren.

Hvis du leder efter det bedste rundt om random orbitale polermaskine til detaljeringsformål, skal du ikke lede længere end LHR15II