Rupes Duetto Dual Action

På lager

3.818,13 kr
Varenummer : Rupes LHR12

Alt-i-et slibesystem og poleringssystem til lakerede overflader
Duetto er lige så effektiv til at arbejde med bløde eller grænsefladebagsider sammen med mikroslibemidler under fejlkorrektionstrinnet eller med skumpoleringspuder og forbindelser under polering. Omfattende forskning i tilfældig banedynamik og udtømmende test resulterede i valget af en 12 mm bane til Duetto. Denne kredsløbslængde forbedrer overfladens udbedringsevne hos den nyeste generation af mikroabrasive skiver. Kombinationen af ​​duetto og mikroabrasiver er især effektiv ved udjævning af appelsinshud eller betydelige mangler. Finishen, der genereres af denne kombination, er både homogen og forudsigelig uden dybe slibemærker.

Produktbeskrivelse

Brugen af ​​mikroabrasive skiver til at rette op på alvorlige defekter skaber en overflade, der let poleres, hvilket reducerer den samlede tid for den fulde korrektionsproces radikalt. Duetto er så velafbalanceret og vibrationssvag, at føreren let kan styre slibesteppet ved blot at føre duettoen over overfladen. Brugeren evne til at styre værktøjet så effektivt minimerer chancerne for at skabe ru og ujævne overflader, der kræver tidskrævende omarbejdning.
Duetto har flere designfunktioner, der gør den unik operatørvenlig.
RUPE's kalder det "anti-spinning device" reducerer chancerne for brugerfejl selv for en nybegyndere. Det forreste håndgreb giver operatøren mulighed for at placere sin hånd i værktøjets virtuelle balancecenter og holder vibrationer på et minimum.
Det elektroniske modul har indbygget drejningsmomentregulering, hvilket reducerer behovet for operatøren at anvende et betydeligt lodret tryk nedad. En anden unik duettofunktion er gummistøtten, der giver operatøren mulighed for at placere duettoen på en arbejdsbænk uden den slibende skive rører ved en overflade, der kan indeholde forurenende stoffer, der kan overføres til emnet under slibeprocessen. Kompatibel med mikroabrasive skiver og den passende 5 ”interface pad.